★ WIFTY’S NIEUWJAARSVRAAGJES ★ Hoe was jouw jaar? Wat zijn je goede én slechte voornemens? En je wensen voor 2020?

JEANNINE (83): “Ik ben een vrouw die het leven nooit loslaat, die elke dag het leven ten volste beleeft en aanvalt om blij, goed en mooi te kunnen zijn.”

★ “2019 was goed voor mij omdat ik, ondanks het ouder worden, gewoon mocht blijven stralen. Ik beleef alles intens, met de gezonde drang om in de omgang met iedereen iets achter te laten; oprechte aandacht, medeleven, positiviteit, vrolijkheid, dankbaarheid… allemaal dingen die gezond maken. Dat gaf ik ook mee aan mijn dochter en mijn zoon, te zien hoe zij met hun leven en met mensen omgaan zet een kroon op mijn leven.”

★ 2020: “Dat wordt doorgaan, nooit omkijken, met de zekerheid dat ik lief en goed was én ben voor iedereen. Ik heb intens liefgehad en dus ga ik door met ’t zelfde concept: graag zien en graag gezien worden.”

★ GOEDE VOORNEMENS: “We zijn hier maar even, ik laat het leven niet zomaar aan me voorbij gaan. Ik wil nog meer mensen inspireren, nog meer mensen helpen, nog luider meezingen met de radio, nog verliefder worden op het leven. Heerlijk.”

★ SLECHTE? “Ja, heel veel en nog meer zwarte chocolade eten en heel elegant heel hoge hakken blijven dragen. ?

★ WENSEN: “Dit wens ik jullie allemaal: heb lief, leef met veel passie, lach veel en vaak, blijf jezelf graag zien, ook al doe je soms domme dingen. Geniet van alle kleine dingen in je leven en wees elke dag dankbaar voor wat er wel is. Word zo nu en dan zomaar even verliefd op een mooie mens, er zijn zoveel fantastische mensen in je buurt als je de moeite doet om hen echt te leren kennen. Er is al zoveel oppervlakkigheid en onverschilligheid in de wereld. En blijf vooral dat mooie, unieke schepsel, innerlijk en uiterlijk.” ❤️