Wij promoten met Wifty het 50+ zijn. We krijgen zelfs regelmatig reacties van jongere vrouwen die dankzij Wifty niet meer bang zijn om 50 te worden. Maar niet iedereen is blij met die 50…

Karen woont en werkt in Amsterdam, ze werd vorige maand 50, ze stuurde ons dit mailtje:

KAREN: “Ik vind het vreselijk om 50 te zijn! En ook al zegt iedereen dat ik er een pak jonger uitzie, ik haat het. Echt Wifty, ik begrijp niet dat jullie zo koketteren met die 50, ik schaam me dood! Ik zwijg in alle talen over die 50, meer nog, ik lieg met veel plezier over mijn leeftijd. 42 jaar en geen seconde ouder, haha!

En dat grote verjaardagsfeest, dat laat ik ook aan mij voorbij gaan. Ik ga eind deze maand een weekje naar Ibiza met 2 vriendinnen, en daar vieren we het leven.

De mannen die ik leuk vind zijn meestal een pak jonger, als ze mijn leeftijd vragen laat ik hen eerst raden. De oudste leeftijd die ik opgeplakt kreeg was 44 jaar. Die kerel heb ik onmiddellijk het nakijken gegeven. 

VIJFTIG. Ik krijg het niet over mijn lippen… Vanaf nu mag niemand nog raden en wordt er niet meer over mijn leeftijd gesproken, net als Zsa Zsa Gabor, die hield haar geboortejaar ook geheim. En kijk, zij is 9 keer gehuwd!

Natuurlijk help ik de natuur een handje, botox hier en daar en ook mijn borsten kregen een lift. Ik weet dat de eeuwige jeugd niet haalbaar is, maar ik wil gewoon leeftijdloos zijn.

Ik vind het super wat jullie doen, maar please, ik wil geen Wifty zijn. Misschien later als ik 80 ben, mag ik dan nog bij de club?”