Wij promoten met Wifty het 50+ zijn. We krijgen zelfs regelmatig reacties van jongere vrouwen die dankzij Wifty niet meer bang zijn om 50 te worden. Maar niet iedereen is blij met die 50…

Vriendin Karen (niet haar echte naam) woont en werkt in Amsterdam, ze werd gisteren 50, ik belde haar met enthousiaste felicitaties en vroeg of ik haar voor Wifty mocht interviewen over dat 50 worden. 

Haar antwoord was duidelijk:

“Neeeeeeeeeeee! Ik vind het vreselijk om 50 te zijn!”

Het moet gezegd, Karen ziet er een pak jonger uit, een mooie 40 geef je haar. Ze besteedt veel aandacht aan haar uiterlijk, sport veel én ze is single. Heeft het daarmee te maken?

Karen: “Echt Hélène, ik begrijp niet dat jullie zo koketteren met die 50, ik schaam me dood! Ik zwijg in alle talen over die 50, meer nog, ik lieg met veel plezier over mijn leeftijd. 42 jaar en geen seconde ouder, hahaha!

En dat grote verjaardagsfeest, dat laat ik ook aan mij voorbij gaan. Ik ga een weekje naar Ibiza met 2 vriendinnen, en ik vier daar het leven!

De mannen die ik leuk vind zijn meestal een pak jonger, als ze mijn leeftijd vragen laat ik hen eerst raden. De oudste leeftijd die ik opgeplakt kreeg was 44 jaar. Die kerel heb ik onmiddellijk het nakijken gegeven. 

50, ik krijg het niet over mijn lippen… Vanaf nu mag niemand nog raden en wordt er niet meer over mijn leeftijd gepraat, net als Zsa Zsa Gabor, die hield haar geboortejaar ook geheim. En kijk, zij is 9 keer gehuwd!

Natuurlijk help ik de natuur een handje, botox hier en daar en ook mijn borsten kregen een lift. Ik weet dat de eeuwige jeugd niet haalbaar is, maar ik wil gewoon Karen zijn, leeftijdloos!

Hélène, ik vind jou de max en ik vind het super wat jullie doen, maar please, ik wil geen Wifty zijn. Misschien later als ik 80 ben, mag ik dan nog bij de club?”

Altijd welkom Karen, ik respecteer je keuze, iedereen doet wat ie moet. Voor mij blijf je FOREVER die mooie, gekke, grappige Karen!

By the way, hoe oud ben je nu weer? ;-) 

helene@wifty.be