Katinka reageerde op onze Wifty vraagjes, een heerlijke vrouw met een missie, én met een hoek af. Helemaal Wifty dus!

Wat vind je het leukste aan ouder worden?
Ah, de magie van wijsheid! Je leert jezelf kennen, en oh, wat een avontuur is dat! Ik leerde vooral echt gaan voor wat ik wil, wat ik diep van binnen wil doen met mijn leven. Jaren geleden werkte ik als vrijwilliger palliatieve zorgen en het was een rode draad in al mijn gesprekken. Mensen hadden MEER spijt van wat ze niet hadden gedaan dan van dingen die ze fout deden. Ik leerde ook vooral wat me niet meer dient en daar nee tegen durven zeggen op een elegante manier. En ik leerde ook om me minder zorgen te maken van wat anderen denken, want er is altijd een deel mensen die er wat van denkt. Verander iets en dan heb je een ander deel dat er wat van denkt. Dus gewoon zijn wie je bent. Ik denk dat ik dit het allerleukste vind aan ouder worden : die zelfacceptatie en blij zijn met wie je bent.

Wat het minst leuk?
Soms voelt het alsof het zand sneller door de zandloper glijdt. Je beseft dat tijd kostbaar is, maar hey, dat maakt elk moment ook een schat op zich!

Wat is jouw geheim om gezond & gelukkig ouder te worden?
Eén woord: Zelfliefde! Verwen jezelf als een koningin. Voed je lichaam, ziel en geest. En vergeet niet te dansen, zelfs als het alleen maar in de regen is!

Wat zijn je plannen en dromen voor de komende jaren?
Verder gaan op dit pad van zelfontdekking en transformatie. Nieuwe werelden creëren, zowel binnen als buiten. En natuurlijk, anderen inspireren om hun eigen magie te vinden. Ik werk heel erg graag dus ik hoop mijn business zeker nog uit te breiden. Een nog verborgen droom die ik heb, is om een detective verhaal te schrijven voor 12-jarigen, stijl Enid Blyton. Ik ben zelf dol op detective verhalen.

Wat is je wijze raad voor jongere vrouwen?
Luister, je bent al een ster, je hoeft alleen nog maar te schijnen. Vertrouw op je intuïtie, omarm je emoties en wees nooit bang om je vleugels uit te slaan.

ID Katinka:

Ik ben Katinka en als mijn vrienden en klanten mij omschrijven vertellen ze: enthousiast, een gulle gever, en er is een hoekje af.
Zelf zie ik mezelf als: creatieve dromer, doorzetter met veel daadkracht.
In mijn diepe hart ben ik empowerment en zelfontdekkingscoach. Dat is echt waar ik voor sta. Mijn passie om anderen te laten zien wat er mogelijk is voor hen. Dat doe ik op een heel speelse, intuïtieve en luchtige manier met de Meermin Experience, een zelfontdekkingstocht in de 7 paden van mijn wondere wereld, de wereld van de Meerminnen, Laguna Lumina. Meer op www.luckygirl.be en vertrek op je eerste gratis avontuur hier : www.luckygirl.be/gratis 
In mijn dagelijkse hart ben ik businesscoach voor coaches die hun praktijk willen opschalen online. Ik help hen met een vet concept te bedenken, dit mooi vorm te geven in een onweerstaanbaar aanbod, zichzelf klaar te stomen voor een massa klanten, een converterende website maken, en van daaruit marketing en verkopen vanuit verbinding te realiseren. Er is in de wereld meer nood aan mensen die vanuit zachtheid verkopen en vanuit daadkracht creëren. Meer op www.katinkamichiels.be en ontdek mijn meest eenvoudige, loslatende, verbindende manier om mensen aan te trekken naar mijn diensten www.katinkamichiels.be/gratis