BRITTA zoekt een leuke man die OOK kan kussen en mailde ons het volgende: “Wifty, waar zitten ze, waar zijn de onverbiddelijke zoeners?

Misschien moeten jullie eens overwegen om een kus-cursus te geven. Ik date al eventjes en het is opvallend dat de meeste mannen  en ik praat van 6 op 10 kandidaten! – totaal geen idee hebben dat een vrouw smelt bij een goede zoentechniek.

Neem de tijd voor een zachte prachtige warme sensuele zoen en mmmmmm… Noem het het voor mijn part een schitterend voorspel van de mond (en de rest volgt).

Te weinig mannen begrijpen niet dat zoenen effect heeft op DOWN THERE! Als het daar lichtjes knettert, dan is dat een veelbelovend zalig gevoel. Als dat radartje begint te werken, moet er al heel veel fout lopen.

Ben ik veeleisend als ik terugdeins als ik plots zonder enige waarschuwing de (strakke en smalle) tong in mijn mond krijg gestoken? Of de mond gaat wagenwijd open en het zwarte gat gaapt je tegemoet? Of je zit in een wastrommel en maar denken aan “ Kleine wasjes, grote wasjes, doe ze in je wasmasjien”.

Zulke pogingen doen me meer denken aan de probeersels op de eerste schoolfuifjes. En toen waren we zo jong, zo pril, zo aan het oefenen en beetje foefelen. Maar die dagen liggen ver achter ons. We zijn 50plussers en ik stel te dikwijls vast dat de date in kwestie niet verder is geëvolueerd.<zucht>

Mini-cursusje voor hem:

neem me lief vast, laat je hand zachtjes tegen mijn wang glijden, proef mijn lippen, lik ze zachtjes, plaag me, niet te snel, doe langzaam mijn mond open met jouw lippen. Doe dat plagerig, laat het kleine proevertjes zijn … geef me tijd om op adem te komen, om te hunkeren naar meer en meer en meer. Laat me mezelf verliezen in jou…. Zoiets?”

(REACTIE VAN DE WIFTY-REDACTIE: Een zoencursus… hm, we zorgen voor leuk studiemateriaal, oké?)

Met medewerking van PARSHIP

Free photo by Elina Fairytale @Pexels