Lala (52) woont al 24 jaar in New York.

Lala (52) woont al 24 jaar in New York.

 

Vriendin Lala (52) woont al 24 jaar in New York, op het allerlaatste moment besloot ze om niet te gaan stemmen, ze vond beide kandidaten zo slecht dat geen van beide haar stem verdiende.

Haar reactie op uitslag van de verkiezingen: “Een overwinning voor Trump, hij is de 45ste president van de USA… Tja, na mijn verhuis van Antwerpen naar New York en de 24 jaar dat ik hier woon zie en weet ik dat er niet zoiets bestaat als ‘The American Dream’.  

‘The American Dream’ is een leugen, en democratie is dat ook.

Alhoewel ik een sprankeltje hoop heb dat Trump Amerika beter kan maken, hij is een gewiekste zakenman en heeft het potentieel.

De totale federale staatsschuld van Amerika is zeer groot, het bedrag heeft teveel cijfers om hier te vermelden. 

Begrijp me niet verkeerd, ik ben géén fan van Trump. Maar Clinton was geen optie, ze zou een gevaar voor Amerika en voor de wereld zijn. Als het aan haar lag verkocht ze haar ziel én een stuk van Amerika aan China. 

De spanning hier is groot – positief en negatief – bij de meeste mensen en vooral bij de grote bedrijven zoals Wall Street ENC. De uitslag van de verkiezingen is duidelijk een dikke middelvinger naar het establishment, het volk rebelleert.

Ik persoonlijk voel dat ik nu beter kan ademen, ik kan nu nog niet uitleggen waarom, het voelt gewoon zo.

Ik hoop dat dat gevoel blijft duren, keep you posted.

Groetjes daar in Antwerpen!

X Lala

helene@wifty.be