Lucky Number 7! Yep, wat ons betreft was het de beste editie ooit. Een zalige sfeer én fantastische muziek: een flashback van hier tot onze puberteit.

We hadden zowat de moeilijkste dag van het jaar uitgekozen voor Wifty Party n°7: het openingsweekend van de kerstmarkt & kerstfoor, een openluchtoptreden van Scala, acties voor Music for Life én Clouseau Danst in het Sportpaleis. Daarnaast was de Londenbrug afgesloten, de Rijnkaai opgebroken en was er met al die festiviteiten in de stad nergens parkeerplaats te vinden.

En toch, café Storm liep weer vol. Stuk voor stuk mooi uitgedoste, enthousiaste vrouwen en mannen die zich door niets van de wijs lieten brengen. Veel oude bekenden, veel nieuwe gezichten – mixed generations – die duidelijk zin hadden in een Wifty feestje.

Bijpraten, lachen, flirten, knuffelen, verjaardagen vieren, klinken op het leven… en vooral dansen!

DJ’s Rafke van de Paranoiacs en Nacht & Nevel bezorgden ons het langstdurende kippenvelmoment ooit. We zagen heel onze jeugd passeren op de dansvloer! :-)

Het was duidelijk, iedereen genoot. De foto’s van Tom Gysels spreken voor zich.

Bedankt voor alle lieve attenties en complimenten aan ons adres. Jullie gelukkig, wij gelukkig!

Bedankt ook Jan, Rachid & team, Achmed, Peter, Rafke, Johan, Nikolai, Tom, PopChips, Propercorn, Evangelatou, Sisley, Elke Peeters en IEDEREEN aanwezig, voor weer een memorabele Wifty avond/nacht.

YOU ROCK! 
Another AbFab Wifty Event
FOTO’S: TOM GYSELS – helene@wifty.be