Eind oktober brengt Arbeid Adelt! – de beruchte new wave band uit de jaren ’80 met frontman Marcel Vanthilt – een gloednieuwe plaat uit. Allemaal goed en wel, maar eerst zien we Marcel als DJ op onze Wifty Party n°5 op zaterdag 10 oktober! Hét moment voor onze 5 Wifty vraagjes aan Marcel:

1. Het leukste aan 50 worden?

“Ik heb mijn eerste iPod gekregen voor mijn 50ste verjaardag! Ik ben een echte vinyl lover. Al dat digitaal gedownload is te abstract voor mij. Geef mij maar een stapel vinyl platen in mooie hoezen! En op mijn verjaardagsfeest in Oostende kwam Lucy Loes zingen, zij is ondertussen al overleden…”

2. Het minst leuke aan 50 worden?

“Dat mensen vragen: “Hoe oud zijde gij eigenlijk?” Want ze kennen mij al jaaaaaaren van op televisie en kunnen er geen getal meer opplakken. En dan gaan ze zelf raden, en zitten ze er meestal helemaal naast…”

3. Wat zéker nog doen voor je 60?

“Tijd maken om eens goed na te denken wat ik NA mijn 60 wil doen, hahaha! En new wave platen draaien op de Wifty Party!”

4. ‘Het Nieuwe 50′?

“Ik vind het fantastisch dat mensen langer ‘jong’ blijven, 60 is niet oud, 70 is niet oud… Ik kijk er naar uit om ouder te worden, eindelijk tijd voor alle films die ik nog niet gezien heb en tijd om te schilderen en ik wil muziek blijven maken!”

5. Wijze raad voor mensen die 50 worden?

“Verheug je er op! Echt. 40 was al tof, 50 is helemaal leuk. Je bent waar je moet zijn. Het ergste vond ik 30 worden, dat is vis noch vlees…”

… EN VOORAL KOMEN DANSEN OP WIFTY PARTY n°5 natuurlijk! ;-)

DJ Marcel VanThilt op Wifty Party n°5 – Check voor alle details: https://www.wifty.be/party5

Wifty.Party.5