Welk cijfer tussen 1 en 10 geven 50+ vrouwen aan het leven? Altijd leuk om enkele cijfers voorgeschoteld te krijgen waar je blij van wordt.

Zevenhonderd 50+-vrouwen vanaf 47 jaar werden ondervraagd. Op de vraag ‘welk cijfer zou je geven aan ‘het leven’ kwam het cijfer 8 tevoorschijn. Wij kunnen ons daar zeker iets bij voorstellen. Hoe ouder je wordt, hoe meer plaats je krijgt voor rust en tevredenheid.

Ook bij de ondervraagde vrouwen heeft het te maken met dankbaar voor en tevreden zijn over de dingen in hun leven en zich in evenwicht voelen.

Minder hard

Op de vraag wat ze willen of verwachten van hun leven, ging het niet over hun eigen leven maar over de wens dat de wereld toleranter en begripvoller zou worden. Minder hard.

Op het vlak van persoonlijke ‘verbeterpunten’, duiken meer energie en meer rust en vrijheid op.

Wij voegen hier prompt een FRISSE SLAAP aan toe, ;-)

Besluit: hoe ouder we worden, hoe meer blij we zijn met wat we hébben en staren we ons niet meer blind op wat we NIET hebben. Dat creëert zoveel rust en evenwicht dat je dat gevoel zo zou willen inpakken met een GROOOOOTE strik eromheen om cadeau te geven aan onze dochters, nichtjes, aan alle jonge vrouwen.

Geïnspireerd door: Paradijsvogelsmagazine.nl 

ann@wifty.be