Ook soms last van droge ogen?

Ouder worden, te veel schermgebruik, droge lucht… je ogen voelen sneller droog aan, dat komt omdat ze minder traanvocht aanmaken. Maar hey, ook daarvoor hebben we een oplossing: we gaan de zomer in met een heerlijk verfrissende oogspray!

Yep, het is klinisch bewezen dat de Vision Vitality Spray van Membrasin de symptomen van droge ogen verlicht en de huid rondom je ogen hydrateert, dankzij de werkzame ingrediënten duindoornbesolie en hyaluronaat. Je gebruikt de spray op gesloten oogleden, lekker makkelijk.

De micro-emulsie verspreidt zich over de traanfilm, de olie versterkt de traanlipidenlaag en hyaluronaat ondersteunt het vochtbindende vermogen van traanvocht. Het flesje is handig om overal mee te nemen en het zit in een speciaal vacuüm zakje om de houdbaarheid te garanderen.

Ook mensen met gevoelige ogen en lenzendragers kunnen de spray gebruiken. Bovendien laat de Vision Vitality Spray je oogmake-up intact. Het product is klinisch getest en bevat geen conserveermiddelen, alcohol of ingrediënten van dierlijke oorsprong.  👀 ❤️

Check ook de andere producten van Membrasin