MICHAEL deelt zijn gedacht: “Ik hou van de rimpels van mijn liefje. Punt.”

“Het is iets recent dat het me opvalt dat ze zich de laatste jaren meer zorgen maakt om haar rimpels. Zij vindt met name dat ze sneller veroudert dan ik en dat er plots meer rimpels te zien zijn. In haar gezicht, hals, armen, … en meer cellulitis op haar benen.

Eerlijk? Ik zie de rimpeltjes niet eens want ik ben gek op haar. En die cellulitis… dat maakt haar nog vrouwelijker. Trouwens, mijn billen zitten ook niet meer zo strak of zo hoog als vroeger hoor, roep ik dan.;-)

Ik voel haar onzekerheid en dan wil ze de juiste reacties horen. Niks weglachen maar voelen dat ik nog steeds verliefd ben op mijn meisje.

Zij is en blijft de knapste, de mooiste, de slimste, de meeste fenomenale vrouw die ik ooit ben tegengekomen. Ik zie een vrouw waarmee ik zalig oud wil worden.

Ik zie een maatje die ik door en door vertrouw.

We zijn zo geconnecteerd en dat geeft me dagelijks een warm gevoel. En ja, ik merk ook dat er meer tubes en crèmes verschijnen in de badkamer. Mij hoor je niet klagen. Haar zachte, sensuele huid maakt me crazy.

In de zomer liggen de topjes liggen klaar. Maar ik merk dat ze steeds minder mouwloze topjes kiest. Die blijven in de kast. Met een diepe zorgfrons tussen haar ogen wijst ze op de plooien in haar bovenarmen ‘die zaten er vorig jaar nog niet’ en dan weet ik dat ik vooral NIETS moet zeggen.

Ik neem haar vast, blijf haar knuffelen en dan weet ze genoeg want ik neem het all-in pakketje.

Wat ik veel belangrijker vind is dat ze de laatste jaren veel relaxter is. De kinderen zijn de deur uit. We hebben meer tijd voor elkaar. We vrijen intenser. We maken nieuwe plannen.

We spreken weer af. Niet alleen met vrienden maar ook met elkaar. Ze straalt. Dàt is de perfecte verjongingskuur.

Zij en ik.
Wij.
Samen.
Niks moet, alles kan.”

Free photo by Farrinni Odso @ Unsplash