DELPHINE (°1968): “Turning 50, feeling 30? Ik voel me veel wijzer dan toen ik 30 was. Ik kan beter met het leven omgaan en ik geniet meer van de kleine, simpele dingen. 
Eigenlijk voel ik me 9 jaar, dat is heel bizar, maar het is zo. Dat laatste cijfer voor the big 10 vond ik echt bijzonder. Het was een belangrijke leeftijd voor mij, we woonden in Engeland en het leven was goed, ik was heel gelukkig. Ik hou er van om 9 te zijn, forever 9! 
Ik heb veel geleerd de afgelopen jaren, ik kan heel goed met moeilijkheden en obstakels omgaan en tegelijkertijd kan ik er de humor van inzien. Humor is van levensbelang, lachen is het beste medicijn. Ik krijg wel eens te horen dat ik een rebel ben, dat vind ik een compliment want rebelleren gaat over de waarheid.
Mijn kunstwerken zullen me overleven. De boodschap is eenvoudig, rechttoe rechttaan, what you see is what you get. Ze gaan over zelfvertrouwen, macht, corruptie, hypocrisie en over liefde, vooral over liefde. Binnen 200 jaar zullen mensen en cyborgs ze nog begrijpen. 
Turning 50, vanaf nu maak ik alleen nog maar kunst over liefde.
Love is… life.
* Uit ons boek ‘Midlife Kick‘. Foto: Jean Van Cleemput. Uitgegeven door Standaard Uitgeverij, te koop voor 24,99 euro in alle boekenwinkels en online bij bol.com – Voor meer info: www.midlifekick.be