Moeders en dochters. Soms moeilijk, maar -gelukkig- met heel veel fun. Niets uitdagender dan de trip mee te lopen van (lastige) puber naar harmonieuze jonge vrouw.

Moeders en dochters. Hoe ouder we worden hoe meer deze relatie kantelt naar vriendschap, begrip, vertrouwen. Loslaten ook. En zelden saai.

Moeders en dochters, hoeveel boeken zouden er te vinden zijn? VEEL!

Blijkbaar maakte deze post op onze facebookpagina  enorm veel los want het werd in no time tientallen keer gedeeld en we bereikten ontzettend veel lezers. Wow.

Heel veel Wifties tagden hun dochters.
De (h)eerlijke en eerlijke comments zijn super. Een hele kleine selectie:

Tania Van Hoofstadt
Moeder zijn, elke seconde en in elke vezel, is het mooiste en meest intense dat mijn leven me gegeven heeft. Een echte rollecoaster soms maar na ruim 25 jaar gaan na iedere trage beklimming (takketakketakketak) mijn armen nog steeds de hoogte in, krijg ik kriebels in mijn buik en verschijnt er een grote lach op mijn gezicht wanneer het topje van het spoor verschijnt. Luid joelend en in een rotvaart door een volgend dal naar de volgende beklimming.
Daar kan geen pretpark tegen op.

Ellen Naulaerts
Idem met zonen. Loslaten, een mooi modewoord. Als moeder ben je altijd met je zonen/dochters verbonden.

Natalie Donck
And sometimes you need a manual for the mother as well…nietwaar Gwyneth De Grieve ?

Ann Borgonjon
Straks vertrekt mijn dochter naar Chicago voor haar studies, maanden weg. Ik zet nu al een emmer klaar, tranen met tuiten zal dat zijn!

Myriam De Langh
Als je eens een artikel wil schrijven over vrouwen in de menopauze met een kind dat nu begint te puberen…only a phonecall away!;-)