Myriam: “Na 40 jaar ben ik weer single. De neuzen van mijn man en ik staan al jaren in een andere richting en we hebben besloten om apart te gaan wonen. Samenleven als broer en zus is niets voor mij. Het leven is er om te Leven met een grote ‘L’!”

Wat betekent Liefde voor je? 

Liefde is onvoorwaardelijk en begint met zelfliefde. Wie zichzelf niet graag ziet, pleziert de ander en ik word daar alvast niet happy van.

Hoe moeilijk is liefde voor je? 

Wat een vraag. Zelfliefde gaat steeds beter. Kiezen voor eigen geluk en missie staan voorop. De drang om te delen is er altijd want delen daar ga je van helen, is mijn gevoel. Dat is een groot verschil met weg geven of leeg geven, alles voor een ander en niks voor jou. Is dat moeilijk? Niet als je met de juiste mensen optrekt.

Wat is je passie? 

Mijn passie gaat uit naar mensen doen stromen. Zowel fysiek, emotioneel, mentaal als energetisch. Mijn job is dus mijn grootste hobby en omgekeerd. Helemaal warm word ik van jonge vrouwen (koppels) helpen zwanger worden.

Iedereen streeft naar dé liefde? Bestaat die volgens jou? 

Daarbij zou ik vragen: hoe open en avontuurlijk ben je? Wat ik wel vaak merk is dat mensen na het opschonen van hun emoties en gedachten zo’n andere uitstraling krijgen, dat ze nieuwe dingen zoals job, liefde, vriendschappen gewoon aantrekken als een magneet! Je trekt dus inderdaad aan wat je uitstraalt.

Wat is jouw geheim om het te doen slagen? 

Na 40 jaar vastgezeten te hebben in mijn relatie dacht ik dat in 2020 te ontdekken maar corona stak daar voorlopig een stokje voor (als je het over relaties aangaan hebt toch).

Wat betreft het dagelijkse leven, ik probeer gewoon te zijn wie ik ben en leef in diep vertrouwen dat op het juiste moment de juiste dingen op mijn pad komen.

Liefde gaat door de maag. Met welk zoets of gerechtje pakken ze je zo in? 

Hm, eigenlijk àlles wat met liefde gemaakt wordt.

Stel dat je een toverstokje zou hebben: wat voor een partner (m/v) zou je willen ‘tekenen of designen‘?

Mijn volle fantasie op de loop gelaten: een Noors, Iers of Schots type maar wel ene met een warm hart en veel passie! Avontuurlijk, reizen, galant, allemaal dingen die besteld zijn!

 

Myriam Oorts is bewustzijnsontwikkelingsexperte op de 4 lichamen: fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch.
Ze is mama van 3 volwassen kinderen en 1 kleinzoontje in Spanje.

Neem zeker een kijkje op haar sites:

www.pur-esse.be

www.babymakingcoaching.be

Myriam

Myriam