Ondertussen in onze Wifty mailbox, een bericht van NANCY: “Mijn dochter noemt mij mumke, zij is een ongelooflijke straffe madam (33) die in juni voor het eerst mama wordt. Ik had al vele watertjes doorzwommen op die leeftijd, maar ben daar zoveel rijker van geworden. Ik heb een gereedschapskoffer vol ervaringen die ik kan doorgeven aan de mensen die ik dagelijks mag begeleiden naar een gezonde en gelukkige levensstijl. Ik ben ook een voetreflexologe in hart en nieren, dus voeten hebben geen geheimen voor mij.
Samen met mijn man baat ik een residentie met assistentiewoningen uit voor 65 plussers. Ik noem dat de universiteit van het leven. Ik hou van GEVEN & GUNNEN en leef volgens mijn waarden. Ik hou van reizen, lekker eten, samen zijn met ons gezin, en plezier maken. Dansen en zot doen wil ik absoluut blijven doen. In de badkamer staan meezingen en voor de spiegel dansen is mijn favoriet momentje van de dag.
Mijn mama is een jaar geleden plots overgegaan, een moeder verliezen doet wat met een mens. Ik ben dankbaar voor de wijsheid die ik van haar kreeg en ik heb haar gezegd dat ik verder zal leven, waar zij is gestopt.
De lichamelijke en geestelijke aftakeling die bij ouder worden horen vind ik niet zo leuk. Daarom train ik mijn lichaam en mijn mentale spier. Ik leef ook zonder schildklier, dus ik moet een gezonde levensstijl onderhouden. Ik wil ook een rolmodel zijn, want je krijgt al snel een stempel, dat je zonder schildklier niet veel meer kan, dat je moe en loom wordt, en dat werken ook moeilijker wordt en sporten al helemaal uit den boze is. Dat heb ik onmiddellijk van tafel geveegd en ik heb voor mezelf een gezonde levensstijl gezocht en gevonden. Dat is bewegen, gezond eten en een gezonde geest. Dag in dag uit, anders word je inderdaad alles wat ze vertellen.
Ik geniet van de kleine dingen en ik vermijd klagers en zagers, ik ben allergisch aan negativiteit. Je bent je omgeving, zeg ik dan. Ja, ik heb nog veel dromen, de grootste droom is dat ik mijn kleinzoon mag zien opgroeien. Dat mijn man en ik gezond mogen blijven, om dit alles te kunnen beleven!”
📸 Foto eigendom van Nancy Lamont, gepubliceerd met haar toestemming.