Schermafdruk 2016-07-07 12.53.06
Het Lege Nest syndroom? Bestaat het wel? Ik kom te veel ouders tegen die opgelucht en met een brede lach roepen van: “Kinderen de deur uit en nu is het onze toer!” Voor deze groep is een schitterend woord uitgevonden: de No-Nesters. Zij grijpen de kans om met heel veel goesting en ietsje meer comfort op avontuur te trekken. De wijde wereld in.

Wie of wat houdt ons tegen? 

1) De kinderen zitten goed en veilig en hebben heus wel andere zaken aan hun hoofd dan bezorgd te zijn om hun mammie en pappie die ‘alleen’ achterblijven.

2) Financiel kunnen we ons nu wel ’t een en ’t ander veroorloven. Kinderen verdienen goed dus waarom zouden we voor hen sparen?! 

VRIJHEID

Vrij om te gaan en te staan waar WIJ dat willen. Oef, eindelijk ;-)

Hou je Facebook maar eens in de gaten. Greetings van overal: Brazilië, Thailand, Chili, Argentinië, Afrika, Canada, USA, Nepal, Japan … en het houdt niet op. De lucky basterds!

En is het je ook al opgevallen dat No Nesters zich gedragen als verliefde pubers? Geweldig toch!  

Jezelf als koppel terug (her-)uitvinden én als bonus een magnifieke reis. Of is het omgekeerd… 

DIT IS MIJN TOP 3 VAN DROOMTRIPS:

1) Een coast-to-coast trip in de USA

2) Argentinië

2) Thailand. Op mijn 21ste  ben ik samen met met mijn moeder door Thailand getrokken en ik ben teruggekomen met ongelooflijk mooie herinneringen. De dag dat ik een comfortabele zitplaats op het vliegtuig kan bekostigen, ben ik weg!

 

 ann@wifty.be

Bron: Life Reimagined
Foto: Travel.NationalGeographic.com