Nu twee maanden rustig aan met Wifty!” roep ik na onze Wifty Party. “Focus op het bloggen en even géén line extentions!” Dat roep ik vooral tegen mezelf. Mijn creatief brein staat nooit stil en de Wifty to-do list is langer dan de files aan de Kennedytunnel… Zo’n Wifty Party organiseren is heavy. En ja, ik moet langer bekomen van alle heisa dan vroeger.

Maar LAP! Mijn woorden waren nog niet koud of daar hing de VRT aan de lijn. Of ze ons twee dagen mogen volgen voor het programma Ook Getest Op Mensen met Marcel Vanthilt? Thema: menopauze en opvliegers.

Goh neen, heel erg bedankt. We zijn zooooooveel meer dan die menopauze, we willen ons daar niet aan verbranden.”

(of zij aan ons, met al die hot flashes, hahaha!)

Maar we zoeken sexy Wifties om het taboe over menopauze te doorbreken. En jullie zijn zo Ab Fab!

B I N G O, daar raakten ze ons Wifty hart… ;-)

NU ZATERDAG 1 NOVEMBER organiseren we een exclusief Wifty AbFab Event voor een selectie Wifties – met de pre-première van onze We Are Wifty campagne. En met véél bubbels en gebakjes! :-)

Onze We Are Wifty campagne is een statement tegen alle vooroordelen en foute beeldvorming omtrent vrouwen van 50 plus. Glamourfotograaf Roger Dyckmans maakte deze zomer een reeks foto’s van 11 vrouwen tussen 50 en 60 jaar. Zonder Photoshop, zonder styling, gewoon in hun eigen stijl op de foto. Het resultaat is prachtig en de boodschap is heel duidelijk.

Het team van Ook Getest op Mensen (zonder Marcel) is ook aanwezig op dit Wifty AbFab Event. Ze volgen vooral Ann en mij; hoe we bloggen, over onze campagne enz en willen ook andere Wifties naar quotes vragen. Of je iets wil zeggen voor de camera beslis je zelf!

En dat alles natuurlijk overgoten met héél veel humor, want Wifties zijn levensgenieters die 50+ au sérieux nemen, maar niet zichzelf! 

We hebben nog 10 Wifty Wild Cards liggen!

Wil jij graag aanwezig zijn op onze exclusieve We Are Wifty namiddag nu zaterdag 1 november om 14 uur @ het mooie huis ydde.be in Berchem?

Stuur dan snel een mailtje naar wifty@wifty.be met als onderwerp We Are Wifty + je gegevens,  je leeftijd, een foto van jezelf én de reden waarom je er graag bij wil zijn.

De 10 leukste inzendingen krijgen van ons dan een bevestiging met alle details!