Schermafdruk 2014-10-21 10.11.54
‘Exclusief Dating- & Relatiebureau
voor Singles met Niveau op zoek naar hun Droompartner!’, lees ik  op de datingsite van Audrey Laeremans.  Zij contacteerde Wifty omdat ze perfect aanvoelt dat binnen onze doelgroep knappe dames (en heren) open staan voor een nieuwe relatie.

Mensen samenbrengen en hen op weg helpen naar een liefdevolle en duurzame relatie, dat is mijn drijfveer”, legt Audrey Laeremans uit. Zij runt met plezier en met heel veel overtuiging  R&F Introductions

Deze pittige dame was me al eens opgevallen op tv waar ze haar persoonlijke aanpak bondig en krachtig uitlegde. Ze had mijn interesse gewekt. Dus toen ze ons contacteerde om via Wifty haar site in the picture te zetten, moest ik niet lang nadenken.

De USP of unique selling propositon van haar dating- en relatiebureau is de doelgroep: singles met niveau zoals bedrijfsleiders, zelfstandigen, hoger opgeleiden, bedienden en ambtenaren van midden- en hoger segment, profsporters, beroemdheden. En haar persoonlijke aanpak. Zij helpt mensen om elkaar laten ontmoeten. In stijl.

Audrey Laeremans is een personal matchmaker. “We combineren online datingfuncties met persoonlijke begeleiding.

Ik maak er een punt van om elke klant te horen of te zien. Om hem of haar beter te leren kennen en gerichte partnervoorstellen te kunnen doen.” Die unieke en moderne aanpak heeft haar geen windeieren gelegd.

De succesratio van R&F Introductions is 80%. Dat is enorm!  “Omdat we onze leden kennen en we de zoektocht naar een partner goed kunnen inschatten”, verklaart Audrey. “Discretie, vertrouwen en privacy zijn vanzelfsprekend sleutelwoorden. Maar ook eerlijkheid. Als we voor een bepaalde klant echt het aanvoelen hebben dat we voor hem of haar geen match kunnen vinden, dan vertellen we dat ook, met respect voor de betrokken klant. We willen onze leden vooruithelpen, niet aan het lijntje houden.

Als telg uit een ondernemende familie kent de Kempense de kneepjes van de bedrijfswereld. Met een master in Business Administration en een diploma public relations is ze een onderneemster pur sang.

“De relatie- of datingsector heeft voor sommige mensen een mysterieuze connotatie. Maar ons bureau is een bedrijf als een ander. Met dat verschil dat het ‘product’ dat we verkopen een we een heel persoonlijke service is. Personeelszaken, organisatie, opleiding,… Als zaakvoerster krijg ik uiteraard elke dag te maken met de interessante uitdagingen van de verschillende bedrijfsaspecten.”

R&F Introductions richt zich op singles van 21 jaar tot 70-plussers die willen daten in stijl.

Dat kan via een standaard lidmaatschap (een online dating formule gecombineerd met de voordelen van het relatiebureau), een vip– of vip exclusive-formule waarbij Audrey als personal matchmaker op zoek gaat naar een droompartner.

Het 3-talige team van R&F Introductions telt 10 professionele dating coaches. De hoofdzetel bevindt zich in het Kempense Lille. Maar het relatiebureau is actief in heel België, met kantoren in elke provincie.

Interesse? Contacteer dan zeker Audrey via info 0496/18.18.81

Schermafdruk 2014-10-21 08.19.00

 

 

 

 

 

 

 

Schermafdruk 2014-10-21 10.12.21