Ondertussen in onze Wifty mailbox, deze mooie foto van Ria (62), ze schrijft ons: “Aan alle Wifties, ik heb lang nagedacht of ik ook een berichtje zou sturen, kom ik vorige week Antoinetta tegen, die jullie blijkbaar kennen, ze staat in jullie boek Midlife KICK. Zij heeft me een duwtje gegeven om mijn foto door te sturen.

Ik heb altijd mijn hart gevolgd, ik ben van Halle maar toen ik 50 was ben ik de liefde van mijn leven achterna gegaan, richting Kempen. Andere omgeving, ander werk. Ik heb altijd hard gewerkt, in bijberoep als model en hostess, maar heb ook veel gereisd en genoten.

Ik heb ups en downs gekend maar ik omring me graag met positieve mensen en ik ben altijd van het leven blijven houden. Binnen 5 maanden begint een nieuw leven: pensioen. Stoppen? No way! Op 52 jaar ben ik gestopt als model, ik had er even genoeg van. Nu aan 62 heb ik er terug zin in, als grijze madam.

Wifties, geniet van ieder moment, ook al ben je 50 en meer. Geloof in een prachtig leven en kansen, je krijgt ze als je erin gelooft.

Daarnaast ben ik ook oma van een bende leuke kleinkindjes. En vooral vrouw van… We genieten met 2 van reizen, eten en leuke momenten. Wat wil je nog meer?” 

* Heb je ook iets te vertellen dat je hier wil delen? Stuur een leuke foto + tekst naar wifty@wifty.be