Wij leerden Ronn Moss (65) kennen als zanger en guitarist bij Player, in 1978 hadden ze met ‘Baby Come Back’ een monsterhit. Tussen 1987 en 2012 gaf Ronn gestalte aan het personage Ridge Forrester in ‘The Bold and the Beautiful’. Ijzig charmant veroverde hij alle vrouwelijke kijkers wereldwijd.

Muziek is trouwens nog altijd zijn grootste passie. Ondertussen verblijft Ronn 4 maanden in België, samen met zijn vrouw Devin DeVasquez en hun hondje Prince. Hij speelt de hoofdrol in ‘Brasschaatse Huisvrouwen’ en geniet daarnaast van de Belgische gemoedelijkheid. ‘De ideale plek om Europa rond te reizen’, vertelt hij bij een cocktail.

Ronns vrouw Devin (54) is een Ab Fab Wifty, ze is actrice, schrijfster en producer van de populaire serie ‘The Bay’, voorlopig enkel op Amazone te zien. In juni 1985 was ze Playboy’s Playmate of the Month en – OMG – ze was gedurende 6 maanden het liefje van Prince.

Devin runt ook ‘Woman To Woman‘, een platform voor 40+ vrouwen. Yep, we hebben het één en ander gemeen, onze liefde voor Wifties én voor Prince! ;-)

In de toekomst gaan we samenwerken, een Wifty uitwisselingsproject zien we zeker zitten!

Wordt vervolgd!