Schermafdruk 2014-10-21 08.51.07
Sloggi!
Wie durft zich hier te outen en te melden dat er in je slipla onderbroeken van dat merk liggen? Ik heb Sloggi’s. Daar. Ik heb het gezegd. En ik kan daar mee leven. Ik ben daar ook geweldig blij mee.

Eindelijk exemplaren die mijn derrière met de nodige liefde en vastigheid vorm geven. De slips zijn zwart en het zijn shorts dankuwel.

En als ik ’s avonds van badkamer naar slaapkamer trippel in mijn slip en t-shirtje dan voel ik me zeer sexy.

Zeg nu zelf, het is toch beter zo’n zwarte short dan een string waarbij de billen alle kanten uitgaan behalve die kant die jij wil: strak en glad.

Vroeger kreeg je bij je Sloggi outing hier en daar  een bedenkelijke frons ter hoogte van neus en ogen. ‘Oh, zo één!’, hoorde je ze denken. Yep, zo één. Ik heb genoeg niemendalletjes in die àndere sliplade liggen. Mooi, duur. Maar ik trek ze zelden aan. Omdat ze me niet het comfort geven waar ik meen recht op te hebben.

Ik doe ze één keer aan en zwier ze al even snel diezelfde lade terug in om met een beate glimlach naar mijn comfortabele slip te grijpen. Ik zou ze verdorie uit de wasmand terug halen, moest ik op een dag er zonder vallen. Mag er niet aan denken.

Ik heb ze geteld: ik heb minstens 15 dergelijke slips. Het stapeltje groeit aan. Want ik koop ze per 2 stuks. Soms komt er een andere lijn van een goed merk uit en dan wil ik ze altijd eens proberen. Zitten ze goed, dan wordt het een slip voor overdag. Zit het niet helemaal perfect, dan wordt het een homewearslip. Jawel, er zit een systeem in.

Zodra ik eentje heb gevonden dat me perfect past en dat zeker geen eigenzinnige tocht onderneemt richting billen, dan is het een winner.

De prijs is totaal niet belangrijk. Voor die 20 gram textiel durf ik gerust dieper mijn portemonnee in te duiken. Niks zo ellendig en miserabel dan een slip uit je bilnaad te gaan vissen. Valt het je op dat dat vooral gebeurt als je ergens een terrasje hebt gedaan? Haha.

Ik ken iemand uit mijn kennissenkring die er een sport van maakt om van elk nieuw ondergoedmerk een slip aan te kopen en te testen. Zo zie je maar hoe belangrijk dit slip-issue is. Ik doe een oproep naar ondergoedmerken om zeker eens met wifties te praten. We willen/eisen comfort maar stop ons gat niet in een oma geval.

En nu lees ik dat Sloggi een nieuwe capsule collectie heeft laten ontwerpen door niemand minder dan: Kylie Minogue! Volgens kenners de vrouw met het perfecte gat aub.  

Kylie (46) en Sloggi bundelen hun krachten en delen op deze manier hun passie voor vrijheid #feelyourfreedom. Bekijk de foto’s eens goed. Dan zie je op de eerste plaats een winner van een slip. Toch?

Prijs van  Basic Midi = € 9,95 en
Prijs van  Light Lace Hipster =  € 14,95

Schermafdruk 2014-10-21 08.50.56