SONJA (56): “Hoi Wifty, blij jullie pagina te mogen volgen. Ik ben iemand die altijd perfect wou zijn, perfect kapsel, gewicht, kledij. Na mijn 50ste begon ik te begrijpen dat dit allemaal bijzaak is. Je moet gewoon genieten van je leven en je verzorgen. Je mooie innerlijk, je lach, dat is je troef. En beseffen dat perfectie mensen aantrekt die alleen bezig zijn met het uiterlijk! Dat je met een mooie glimlach al half weg bent. Ik ben blij dat er nu ook modellen, modeshows, fotoreportages zijn voor natuurlijke vrouwen.

Mijn raad voor jongere vrouwen? Zelf heb ik geleerd om met niets te overdrijven. Snoep, maar met mate, geniet van een glaasje, maar ken je grenzen. Kies voor je geluk, ook al is de weg moeilijk. Blijf op zoek naar een partner die respect voor je heeft, want het loont de moeite om gelukkig te zijn. Trek je niets aan van roddels, wees lief voor iedereen en ban negatieve mensen uit je leven. Heb ik al gezegd dat ik fan ben van jullie Wifty pagina?” ?? #WeAreWifty

We Are Wifty! Jouw foto + kort verhaal op onze Wifty Facebookpagina en op Wifty.be? Stuur een leuke foto naar WIFTY@WIFTY.BE – van jezelf, met vriendinnen, familie, partner, lief of collega’s, met een korte reactie, wij nemen dan contact met je op. ❤️