Screenshot 2014-04-10 09.59.00Uit puur enthousiasme zou ik het nog vergeten te melden. Ik had ‘Mijn brief aan Minister Philippe Muyters’ op zijn Twitteraccount geploft. En binnen de 24u kreeg ik een positieve reactie. Waarop ik dan ‘it’s a deal’ antwoordde. Ook daarop kreeg ik heel snel een nieuwe reactie om te mailen naar zijn kabinet.

Binnenkort krijg ik enkele data om uit te kiezen.
En daar stopt het niet. Ik heb ook mijn outplacement  Galilei/Randstad gemaild met deze reacties. Ik wil hen ook meekrijgen in een actie naar werkgevers toe waarover ik binnenkort nog meer kan vertellen. Het zou ongelooflijk leuk zijn moesten de 3 grote spelers zoals VDABOVERHEIDOUTPLACEMENT die actie mee willen ondertekenen.

Ik begin me stilaan de ‘Jeanne d’Arc’ van de werkzoekende 50-plussers te voelen.  Haha. Hopelijk eindig ik niet op de vuurstapel ;-).

 

Screenshot 2014-04-03 18.37.38