Als het aan ons ligt dan krijgen jullie allemaal zo’n AbFab Wifty Mmm Box gevuld met lekkere pralines. Het liefst van al zouden we die dan persoonlijk komen afgeven, want er is niets fijner dan elkaar in het echt zien, toch? Waar een idee is ontstaat een plan, zo gaat dat bij ons. Dus gingen we vandaag al op oefenronde met de Wifty Love-mobiel om een paar Wifties een hart onder de rode strik te bezorgen. Yep, onze liefde en dankbaarheid tonen doen we graag. Ook op Valentijn.  😘 Dus reden we langs Ann Cuyvers, Christine Koevoets, Hilde Scheltjens, Dominque Steenhoudt en Katharina Vangelatos. En wel hierom:
 

ANN

❤️ ANN sluit na 27 jaar haar vrouwvriendelijke erotheek ‘De Erotische Verbeelding’ waarmee ze in Europa pionier was. Geen paniek, de winkel sluit, de webshop blijft. Wij zijn Ann vooral dankbaar voor haar Wifty bijdrages, wat hebben we veel aan haar wijze en soms hilarische tips gehad. Ann was ook gastspreker op onze Menopauzefeestjes, ze was één van de geportretteerde vrouwen in ons eerste boek ‘Midlife Kick’ en één van de experts in ons tweede boek ‘(Not So) Happy Single’, en ze was een graag geziene gast op onze Wifty Party’s. Positie: midden op de dansvloer.

 

❤️ HILDE zit midden in een heavy genezingsprocedure na mastectomie, chemo en

HILDE

radiotherapie. Ze was één van de geportretteerde vrouwen in onze eerste boek, daar vertelde ze over haar grote carrière-switch, na jarenlang gewerkt te hebben in de reclamewerelde koos ze ervoor om met vluchtelingen te gaan werken. Altijd positief en empatisch, een groot hart, ook voor dieren zoals egeltje Marcel.

 

DOMINIQUE

DOMINIQUE is yogini, lang voor yoga een hype werd verdiepte zij zich al in de kunst om je lichaam en geest in balans te brengen, de juiste ademhaling, de juiste houding, het holistische kijken naar je zelf, wat is de impact van wat je denkt en wat je doet. Een warme aanrader voor Wifties die letterlijk en figuurlijk in de knoop zitten met zichzelf

 

❤️ LEEN is onze menopauzeconsulente vanaf het eerste uur, zij staat ons met raad en

LEEN

daad bij als we vragen hebben over de menopauze. Ook als gastspreker op onze Menopauzefeestjes. Leen schreef zelf een paar bestsellers zoals oa. ’Stralend door de menopauze’ en was één van de experts in ons boek ‘Midlife Kick’.

CHRISTINE

❤️ CHRISTINE (Toet voor de vrienden) werd in maart 2014 verkozen tot Wifty Queen Forever. Goedlachs, prettig gestoord, eigenzinnig én heel fier om Wifty te zijn, ze blijft ons inspireren!

 

❤️ KATHARINA was de eerste vrouw die zich inschreef op onze Wifty Nieuwsbrief in

KATHARINA

2013, sindsdien is ze een vaste waarde op al onze events en party’s. Met haar goede smaak en stijl en haar jarenlange ervaring in de modewereld haalt ze in elke vrouw, in elke Wifty, het mooiste naar boven.

 
❌ Wat hebben deze vijf vrouwen gemeen? Een groot hart dat overloopt van liefde voor hun tribe, gezin, familie, vrienden, klanten en dieren. En voor Wifty. Verzorgende types, gevers, blijmakers, empatische luisteraars… Je krijgt wat je geeft. Van ons alvast oneindig veel dank en recht uit het hart: LOVE YOU!
 
🎁 Wil jij ook iemand blijmaken met onze AbFab Wifty Mmm Box stuur dan een mailtje naar wifty@wifty.be en vertel ons waarom! 💋
 
De mooie doosjes en lekker pralines kochten we bij Moeder Babelutte Wenduine