Vorige week postte Veerle Dobbelaere deze foto op haar Instagram, met een tag naar Wifty. Niet dat ze jarig was (Veerle’s geboortedatum is 30 juni), ze was gewoon blij met wat ze zag in de spiegel. Haar leven getekend op haar lichaam en dankbaar voor al 55 jaar. Mooi!

En wij zijn altijd blij als we haar in het echt zien!  Dan hebben we inspirende babbels over de dingen des levens en wordt er wat afgelachen. Yep, die lachrimpels verzamelen we samen.

Naast die lachrimpels houdt Veerle ook van oesters, snoepkleuren, goud, lippenstift en weidsheid. En van Wifty. Ze is en blijft een speler. Vandaag niet meer in theater of de set, wel als professioneel mental coach. Daar speelt ze met gedachten, perspectieven, mogelijkheden… om mensen wat meer ademruimte te geven. Haar hart klopt voor het welzijn van ons allen, en als oprichter van de Ademruimte Academie biedt ze verschillende trajecten aan die wat lichtheid brengen.

Op 18 september organiseert Veerle een groot feest, omdat het leven schoon is en verdient om gevierd te worden, hier vind je meer info: https://bit.ly/3CUDmDn ❤️

Foto gepubliceerd met toestemming van Veerle Dobbelaere