Vraag duizend mensen iets over liefde en je krijgt 1000 aparte antwoorden. Maar iedereen wil hetzelfde: een aai op de wang, een warme omarming, intimiteit, humor, beste vriend/in. Wat betekent liefde voor single Jeanpierre – meesterlijk in interieurprojecten? Nu nog hét project: de liefde. Zes vragen, zes heel bijzondere antwoorden.

1. Hoe lang ben je single? 
Lang genoeg om te voelen wat het is.

2. Happy? OF Not So? 
Op zich ben ik niet ongelukkig, ik heb genoeg redenen om blij te zijn.
–  ik heb veel werk en ik houd van mijn werk
–  ik kan niet zeggen dat er geen aandacht is … er worden regelmatig complimentjes gegeven op de foto’s die ik post op Facebook en vervolgens ontstaan er ‘babbeltjes’
–  maar het liefst van al praat ik schouder aan schouder, oog in oog, aan de keukentafel, in bed, in bad (een groot bad is bij uitstek het summum voor een schuimige babbel!)

3. Beschrijf je ideale relatie. 
Een relatie waarin je de vrijheid krijgt door de ander en geeft aan de ander. Ik wil super graag bij mijn partner zijn maar ik geloof dat je ook kan delen zonder per se fysiek samen te zijn. Er moet sensualiteit zijn, zelfs een mager iemand kan mollig aanvoelen en er moet gelachen worden, nondedju dat zijn vitaminen voor de ziel.

4. Wat zijn jouw troeven?
Ik ben gevoelig, da’s in het zakelijke leven dikwijls eerder een negatief iets maar ik neem aan dat dat in een intieme relatie toch wel positief is. Integriteit en empathie gaan daarmee samen zowel kunnen praten (ongecensureerd, ongebreideld) als kunnen luisteren … ik denk nu weer aan dat bad. En mijn penis denkt nog steeds dat hij 27 is ;-)

5. Waar krijg jij de wubbes van…
Als men beweert een half leven op een zachte man te hebben gewacht en de sleutels van een Porsche Cayenne dan toch het tegendeel bewijzen.

6. Liefde is…
Liefde is wat je voelt wanneer je het voelt

Ook zin om jouw verhaal te vertellen op basis van deze vraagjes? Anoniem kan ook. Mail naar wifty@wifty.be en we contacteren je. 
Foto’s @ Jeanpierre

Nog meer mooie verhalen van, door en met singles? Check out:
📕 🔥 MUST-READ: www.notsohappysingle.be