〈 Wat heb je geleerd het afgelopen jaar en wat heeft 2021 voor jou in petto? 〉 BEN MOULING, eventorganisator (oa. van de fantastische Oldskool Belgium / Wifty Party’s), DJ en crooner reageerde op onze Wifty vraagjes.
BEN: “Wat leerde 2020 mij? Toch wel de veerkracht van een mens. Ik had echt een rampjaar met het overlijden van m’n vader, een stukgelopen relatie, al mijn feesten die werden gecancelled en 2 nieuwe projecten die niet succesvol of toch mijn hoofdactiviteit niet konden vervangen. Veel erger kan je het dus niet inbeelden, het was echt op zich een verloren jaar maar toch moet je dan proberen positief te kijken naar de toekomst. Ik heb gewoon beseft dat ik moet doen waar ik goed in ben, mensen entertainen als zanger, DJ, organisator en dat kan nu even niet maar ooit komt het zeker terug. Door corona verhuisde ik ook tijdelijk naar mijn geboortehuis door het overlijden van mijn vader en daar ben ik wel dankbaar voor, dat ik mijn jeugd kon herbeleven in Vlierbeek met m’n zoontje Marcel. Back to Basics zeg maar.
2021 zal een jaar vol verandering worden, ik zal opnieuw naar Antwerpen verhuizen en hopelijk opnieuw geleidelijk aan feesten kunnen organiseren. En dan zal de rest wel vanzelf volgen, een nieuwe relatie, een nieuwe drive en zeker nieuwe projecten. Hoop doet leven en ik voel ook zo hard hoe mensen opnieuw snakken naar sociaal contact, een dansfeest of een goed optreden… Daar kijk ik héél hard naar uit. Dus hopelijk vele Oldskool Belgium feesten, in samenwerling met Wifty, Radio Modern feesten en toffe edities van Retro Sur Mer, de Wieze Oktoberfeesten en Mardi Gras festival op de Gentse Feesten, fingers crossed!” 
📸 Foto: Ben met zijn schat van een vader zaliger.