What a Wifty Party! Het was gewoon dé max. Compleet uitverkocht en rond 22 uur al full house! We hadden op max. 250 personen gerekend, en daar zaten we een stuk boven.

En wat een mooie-mensen-mix. Zoveel mooie vrouwen bij elkaar én opvallend veel knappe mannen ook! :-)

De muziek was gewoonweg fantastisch. Chapeau voor DJ Nina de Man & Christine, voor DJ Zaki en voor DJ Patrick Gypen! Zij hebben er voor gezorgd dat iedereen, écht iedereen met een grote glimlach stond de dansen. Café Storm werd gewoonweg omgetoverd tot één grote dansvloer. Techno, house, disco, funk, new wave, rock, dubstep, soul. Er was geen ontkomen aan: dance, dance, dance!

Echt een Happy Party met een super sfeer. Om 4 uur ’s morgens moesten we stoppen, regels van het huis. Tegen onze zin. Als het aan DJ Patrick Gypen had gelegen dan waren we nu nog aan het dansen! ;-)

Er zijn heel wat foto’s gemaakt, die krijgen jullie snel te zien. A picture is worth a thousand words, dus ik ga hier niet te veel vertellen. Wait and see!

Hierboven alvast een preview, een foto van de jarige Chantal (zwart jurkje) samen met haar vriendinnen. Mooie, leuke bende!

Ondertussen kregen we al heel veel leuke reacties, met één opvallende vraag: “Wanneer komt er een vervolg?”

Wel, eerst wat bekomen van alle voorbereidingsstress en nagenieten van zoveel plezier, en dan prikken we een datum voor Wifty Party n°2!

Hell yeah!

Foto: Martine Coene