Tijdens de zomer leerden we het juwelenmerk ‘Unsaid Library’ kennen, een juwelenmerk met een mooie missie.

Vaak blijven onze meest oprechte gevoelens en emoties onuitgesproken, de juwelen van ‘Unsaid Library’ geven die emoties vorm, zo ontstaat een kostbaar geschenk om dierbaren te vertellen wat niet gezegd wordt. 

In december 2018 ging Unsaid Library van start in de Schuttershofstraat 25, Antwerpen, met 11 symbolische collecties. Stuk voor stuk ontworpen met aandacht voor het unieke karakter van materialen, stijl, design en de emoties die eraan verbonden zijn. De juwelen worden verpakt in een onbeschreven boek, op een mooie postkaart kan je een persoonlijke boodschap schrijven, dat maakt je geschenk pas helemaal bijzonder.

Wij zagen een samenwerking met Unsaid Library wel zitten, want ook Wifty draait rond emoties. Geluk, verdriet, dankbaarheid… met ouder worden beseffen we hoe langer hoe meer hoe belangrijk het is om emoties te delen.

Met ‘Wifty Connect’ willen we mensen en emoties met elkaar verbinden. Vorig weekend nodigden we 15 Wifties uit in de Unsaid Library flagshipstore in Antwerpen. Daar werden de collecties voorgesteld en schreef kalligrafie kunstenares Stephanie Buysse een persoonlijke boodschap op een zelf uitgekozen postkaart. Nadien slenterden we naar het Paleis op de Meir waar we onze Wifties ontvingen in De Kamers, een prachtige business club in historische salons. Het werd een bijzondere, inspirerende namiddag, er werd openlijk over emoties gepraat, met een lach en een traan. We genoten van elkaars gezelschap en van een heerlijke afternoon tea met sandwiches, scones, cream, jams, taartjes, koffie en thee. 

Wifty Connect & Unsaid Library, de kracht van het delen van emoties!

✖︎ Volgende maand organiseren we terug een Wifty Connect ism Unsaid Library. Snel meer nieuws, hou ons in de gaten, omdat we het exclusief willen houden zijn de inschrijvingen beperkt! ?

In samenwerking met ✖︎ UNSAID LIBRARY ✖︎ THE KUBE