Mag-ik-2-DEFDe mix van sprekers, aanwezigen én locatie was perfect. Wat een interactie én humor! Dikke merci voor de sprekers: Hilde Smeesters (chief editor van het boek), Chris Verlinden (directrice Parship) én Mieke Mievis (seksuologe).

Chris zorgde dat we een betere zicht kregen op online dating. Ik ben er zeker van dat ze iets gaat doen met de feedback die uit de groep kwam.

En dé meest opvallende spreker was Mieke Mievis. Met een deskundigheid én humor gaf ze een amusante kijk op wat vrouwen onbewust doen zodra ze een interessante man op hun radar ontdekken.  Reacties die ELKE VROUW onbewust doet. Deze observaties en vaststellingen zijn een gevolg van een wetenschappelijke studie waarbij een groep mannen & vrouwen in een zaal werden geloodst en door allerlei camera’s werden gevolgd.

Ook de enige man (apart applausje voor hem!) kreeg één gouden tip: never ever raak een vrouw als éérste aan. Niet om een pluisje van haar bliuse te halen. Niet even haar arm aanraken, niks, nada, nothing. Als een vrouw dat als éérst doet, dan… dan….

De avond is om-ge-vlogen! En er is nog lang na gepraat. Altijd een goed teken.
En in onze mailbox kregen we vanochtend al vragen om nog meer van die infoavonden. Op z’n Wifties. What else!? ;-)

Kon je er niet bij zijn en wil je graag meer weten over dating? Dan is er het spiksplinternieuwe boek ‘Mag ik deze date van u?’  dat aan de basis lag van deze boeiende avond.  Nu te koop.

Onze speciale dank gaat ook uit naar Huis Happaert. Deze unieke locatie heeft absoluut een rol gespeeld in de warme en vertrouwelijke sfeer.

Screenshot 2014-02-21 09.36.21

 

 

 

 

 

 

 

 

Mag-ik-1