Mag ik deze date van u? Onze eerste Wifty Talk over .. dating.

Mag-ik-2-DEFDe mix van sprekers, aanwezigen én locatie was perfect. Wat een interactie én humor! Dikke merci voor de sprekers: Hilde Smeesters (chief editor van het boek), Chris Verlinden (directrice Parship) én Mieke Mievis (seksuologe).

Chris zorgde dat we een betere zicht kregen op online dating. Ik ben er zeker van dat ze iets gaat doen met de feedback die uit de groep kwam.

En dé meest opvallende spreker was Mieke Mievis. Met een deskundigheid én humor gaf ze een amusante kijk op wat vrouwen onbewust doen zodra ze een interessante man op hun radar ontdekken.  Reacties die ELKE VROUW onbewust doet. Deze observaties en vaststellingen zijn een gevolg van een wetenschappelijke studie waarbij een groep mannen & vrouwen in een zaal werden geloodst en door allerlei camera’s werden gevolgd.

Ook de enige man (apart applausje voor hem!) kreeg één gouden tip: never ever raak een vrouw als éérste aan. Niet om een pluisje van haar bliuse te halen. Niet even haar arm aanraken, niks, nada, nothing. Als een vrouw dat als éérst doet, dan… dan….

De avond is om-ge-vlogen! En er is nog lang na gepraat. Altijd een goed teken.
En in onze mailbox kregen we vanochtend al vragen om nog meer van die infoavonden. Op z’n Wifties. What else!? ;-)

Kon je er niet bij zijn en wil je graag meer weten over dating? Dan is er het spiksplinternieuwe boek ‘Mag ik deze date van u?’  dat aan de basis lag van deze boeiende avond.  Nu te koop.

Onze speciale dank gaat ook uit naar Huis Happaert. Deze unieke locatie heeft absoluut een rol gespeeld in de warme en vertrouwelijke sfeer.

Screenshot 2014-02-21 09.36.21

 

 

 

 

 

 

 

 

Mag-ik-1

2 Comments
 • Anoniem

  Beantwoord

  Beste Ann/Hélène,

  Hartelijk dank en proficiat voor jullie, voor de gezellige en gemoedelijke aanpak van gisteren avond.
  Voor mij was het de eerste keer dat ik zelf iets ondernam, dus …… zeer belangrijke stap in het onbekende.

  Graag kijk ik er naar uit om vele avonden als deze te mogen beleven.
  Natuurlijk graag gemengd publiek man/vrouw en leeftijden Emoji.

 • Janssens Lief

  Beantwoord

  een date event, iets in de aard van de culturele date laatst op 21/12/13 in Tongeren museum, zou mij interesseren, maar dan veel beter georganiseerd dan daar.
  een precedent schept natuurlijk nieuwe mogelijkheden.
  schijnt dat als de adrenaline stroomt, de klik sneller wordt gemaakt.
  ik heb het daar niet gevoeld omdat er geen evenwicht was tussen aantal mannen en vrouwen tussen jong en minder jong, ttz 20-30-40-50-60-70-80, té brede marge.
  dus voor women in their fifties een uitdaging om dit te overtreffen, ik schrijf mij in!

Leave a Comment