Ann, Carolina, Ellen en ik

Een dikke week na onze Wifty Party zijn Ann en ik weeral intens aan het organiseren geslagen.

Samen met Ellen en Carolina organiseren we TEDxWomen@Flanders 2013, en daar zijn we fier op. Er komt heel wat bij kijken, want de lat ligt hoog! We werken samen aan een avondvullend programma met interessante sprekers en boeiende vrouwen. Vier creatieve vrouwen samen aan tafel? Dat geeft vonken!

Jullie kennen TED? TED staat voor Technology, Entertainment en Design. In 1984 begon TED als jaarlijkse vierdaagse bijeenkomst in Californië, waar sprekers uit de drie TED-vakgebieden elkaar informeerden met korte lezingen. Elke spreker kreeg 18 minuten om zijn expertise toe te lichten, om zo nieuwe ideeën de wereld in te sturen. Daarom zet TED de cameraopnamen van de presentaties online. Mede dankzij die TEDTalks groeide TED uit tot hét platform voor nieuwe ideeën.

TEDx is een spinoff van TED, dat ook via conferenties met korte inspirerende lezingen de beste inzichten uit de technologie, entertainment en design dichter bij elkaar wil brengen. Onder de slagzin ‘Ideas worth spreading’. Ondertussen worden overal ter wereld TEDx-conferenties georganiseerd.

Op 5 december vindt TEDWomen plaats in San Francisco. Een eendaags evenement dat gevolgd wordt door alle TEDxWomen organisaties wereldwijd.

En wij organiseren dus ook op 5 december het TEDxWomen@Flanders event in het mooie Huis Happaert in Antwerpen. We nodigen een 6 tal boeiende sprekers uit en zorgen voor leuke randanimatie. Alles wordt gefilmd, want de Talks in het Engels maken een kans om wereldwijd uitgezonden te worden. Sharing Inspiring Stories. Boeiend!

Het volledige programma + inschrijvingsformulier volgen asap!

 

Doors : 17.00u tot 22.00u

Food & Drinks – tot 18:00 uur

TedxWomen TALKS start@18.30h

Drinks & Networking

Free entrance

Voor meer informatie: http://www.ted.com/pages/tedxwomen

En volg ons op Facebook: TEDxWomen@Flanders * SAVE THE DATE  – en ook: Tedxwomenflanders

Locatie: www.huishappaert.com

ps: En Wifty’s chefkok Steve McCook maakt chocolade truffels on the spot!

600854_229598997206371_1962502435_n-1