Mensen bij elkaar brengen, we doen niets liever! WIFTY PARTY n°6 was weer zo’n bijzonder moment. Geniet van het fotoverslag!

Mensen bij elkaar brengen, we doen niets liever! Om te dansen, te praten, te delen, te netwerken, te eten, te filosoferen, bij te leren, champagne te drinken, en vooral veel te lachen…

Heerlijk. Er ontstaan nieuwe vriendschappen, oude vriendschappen worden gevierd en er worden héél veel wilde plannen gesmeed. Want hey, we hebben er zin in, in het leven én alles wat daarbij komt kijken.

Wifty Party n°6 was ook weer zo’n bijzonder moment. Mixed generations genoten van het zomerse weer, frisse cocktails, lekkere culinaire kroketjes, de zalige muziek van DJ’s Steve Cop & Nina de Man, Buscemi en Sven Van Hees, van de Boogie dansers… Én van elkaar, getuigen de 100 foto’s van Jean Van Cleemput die zonder woorden een mooi verhaal vertellen.

Ja ja, ik zwijg al! ;-)

Geniet hieronder van het outdoor & indoor beeldverslag dat fotograaf Jean vorige vrijdag maakte @ café Storm onder het MAS op ‘t Eilandje in Antwerpen.

Iedereen die aanwezig was: THANK YOU! Jullie waren Wiftylicious!

helene@wifty.be – Foto’s: Jean Van Cleemput
Klik op de foto’s om te  vergroten en op de pijltjes om verder te gaan:
3 Comments
 • Vero en Els

  Beantwoord

  jullie bedankt, we hebben ons heel goed geamuseerd, zeker met die boogie danser met zijn rood vestje aan ! :)

 • CATHERINA

  Beantwoord

  TOP!!!!!!

 • laurent

  Beantwoord

  wij waren laat , eerst naar de voetbal gekeken , hebben buscemi gemist , maar sven van hees was de max !

Leave a Comment