Oooooh het was weer een zalige avond + nachtje daar in café Storm onder het mooie MAS. Good good good vibrations op én naast de dansvloer met legendes Sven Van Hees en Patrick Gypen achter de draaitafels.

Wat ook deze keer weer opviel was dat iedereen blij, gelukkig, lief, enthousiast én heel dankbaar was.

Nooit zoveel complimenten gekregen dan op een Wifty Party!” vertellen vriendinnen mij nadien. En inderdaad, ik ben zelf ook overladen met complimentjes én dankbetuigingen. “Dat we het toch maar doen, leuke feestjes organiseren en mensen bij elkaar brengen. En hoe!

Want jahaaa, daar gaat het ons uiteindelijk om: mensen samen brengen in een positieve sfeer. Schoon volk trouwens, mixed generations, allemaal samen op de dansvloer. Blij om elkaar te zien, bijkletsen aan de bar, herinneringen ophalen, samen op de foto, verjaardagen vieren, straffe verhalen vertellen, elkaar graag zien, schaterlachen én vooral de stenen uit de vloer dansen… Heerlijk!

Tussendoor werd er een nieuwe Wifty Queen Bee verkozen. Deze keer was Toet (54) de gelukkige. Toet is prettig gestoord, extravagant en leeft met volle goesting. Ze lacht graag, kan goed relativeren en wil op die manier 100 worden. En ze is ALTIJD en overal The Most Impressed Dressed, hahaha! Allesbehalve een grijze muis dus en daarom kreeg ze van ons het Wifty Queen Bee kroontje en werd ze overladen met mooie cadeaus.

Zoals ik al zei, elkaar gelukkig maken, dat doen we graag!

Aan iedereen die erbij was: bedankt voor jullie stralende aanwezigheid! En voor diegenen die er niet bij konden zijn: reserveer alvast je tickets voor Wifty Party n°3! ;-)

Alle Wifty Party n°2 foto’s staan vanaf morgen hier op Wifty én op onze Wifty Fanpagina op Facebook: www.facebook.com/wiftyforwifties >>> Like Us, Love Us! We Love You too! :-)