Screenshot 2014-04-15 11.39.17Kijk! Wifty wordt steeds vaker opgepikt! En daar zijn we heel blij om. In onze inschrijvingen stellen we met een enorm én warm plezier vast dat vrouwen omtrent 50 (én vanaf 45-) ons weten te vinden. Ook youngsters laten zich graag inspireren door ons zot geweld alsook door de ernst waarmee we bepaalde issues aanpakken.

En bloggers onder elkaar moeten elkaar steunen. Alice Elliot (onthou de naam!) van Charliemag.be wist ons te vinden.  Deze prille blog bestaat uit een team van jonge vrouwen die er ook hun ding op doen. Met succes. Ga maar eens kijken.

We spreken af in ons ‘Wifty-bureau‘ bij Lombardia (Alain is dikke fan van Wifty. Mag ook eens gezegd worden) , hartje Antwerpen en babbelen honderduit met de piepjonge en veelbelovende journaliste/ durfal/ doet-al Alice Elliot (16!). Hahaha, beschouw het als een aangename ‘match’ tussen twee oudjes  (samen 100+) enerzijds versus het sprankelende enthousiasme van een 16-jarige anderzijds.

Klik zeker verder om het hele interview te lezen. En nu ik het zo zwart op wit herlees, blijf ik het zalig vinden om vast te stellen dat ons enthousiasme voor en over Wifty nog steeds aan het groeien is. Qua drive hebben we sinds onze entree bij Flair in de vorige eeuw ;-) nog niks verloren. Integendeel. We hebben zoveel geleerd uit onze ‘fouten’, ervaringen, indrukken. En daarom staan we nu waar we moeten staan.

Hoe leuk is het om onszelf te zien door de ogen van een meisje dat nog maar komt piepen aan het begin van haar keuzen en mogelijkheden.
In ieder geval: Wifty dankt het blogteam van Charliemag voor het mooie interview en we wensen hen -van bloggers tot bloggers-  nog heel succes toe.

www.charliemag.be

Screenshot 2014-04-15 11.47.31