Tips & tricks van Eddy, Kristien en Justine

 

Zonnebrillen, Zonnebrillen, Zonnebrillen!

Het is als schoenen, je wil ze in alle kleuren en modellen.

Dat bleek ook weer tijdens onze Wifty AbFab Evening in samenwerking met Optiek e.blondé bij ydde.be vorige week donderdag.

We ontvingen een bende enthousiaste & knappe Wifties voor een Zomerse ‘work/funshop’ Zonnebrillen. De juiste zonnebril kiezen? Oh My God, zoveel keuze! Maar welke zonnebril past nu het best bij mij?

Eddy Blondé en zijn team stonden klaar met een topselectie van méér dan 80 prachtige zonnebrillen in het prachtige – voor de gelegenheid compleet aangepaste – interieur van ydde.be. Van extravagant tot retro, van stijlvol klassiek tot vrolijk trendy… Voor elk wat wils? Véél meer dan dat!

Inderdaad, het vakkundig oog van Eddy, Kristien en Justine verrasten alle aanwezige Wifties.

Voor Wifty Queen Toet kon het niet extravagant genoeg zijn

“Mag ik even je gezicht bekijken?” hoorde ik Eddy vragen. En dan koos hij een paar zonnebrillen uit die inderdaad voor veel ‘Ooooh” en “Waaaaw” geroep zorgden. Gevolgd door een hoop handige tips & tricks.

Heerlijk om te zien hoe gretig alle Wifties mee op zoek gingen naar ‘hun‘ juiste zonnebril.

Nooit gedacht dat ik zo mooi met een groot montuur zou staan!” reageerde Brigitte enthousiast. “Ik kies meestal voor veilig, maar ik ga in de toekomst toch wat meer experimenteren!” antwoordde MireilleChantal viel voor een prachtig fuchsia-met-luipaard exemplaar en voor onze Wifty Queen Toet kon het niet extravagant genoeg zijn.

De zonnebrillen gekte werd geblust met bubbels én heerlijke gebakjes van bakkerij Lebleu. Véééééél heerlijke gebakjes van bakkerij Lebleu ;-).

Er werd gekletst en gelachen en er werden wilde plannen gesmeed en veel vragen gesteld. Volgende week allemaal naar Optiek e.blondé, maar wel eerst langs Lebleu!

En wanneer is de volgende Wifty AbFab Evening maar dan op zoek naar de juiste leesbril? En die prachtige spullen hier in huis, zijn die te koop? En is Eddy nog vrijgezel? ;-)

Always look on the bright side of life! :-)

Hélemaal Wifty dus: Absolutely Fabulous all the way!

En was je niet aanwezig op onze Wifty AbFab Evening en ben je op zoek naar de juiste zonnebril? Ga met onze Wifty groeten langs bij Optiek e.blondé en geniet van het vakkundig & smaakvol advies van Eddy, Kristien en Justine!

Met dank aan: Optiek e.blondé – Nationalestraat 141 – 2000 Antwerpen – www.e-blonde.be & ydde.be
 
 Het volledige fotoverslag vind je op onze Wifty Fanpagina op Facebook: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.614822751928264.1073741832.543795839030956&type=1