De wonderlijke en populaire beeldbewerkingssoftware Adobe Photoshop bestaat 25 jaar. Ik was in 1990 art-director bij Flair en ik herinner me nog de allereerste beeldbewerking die fotograaf Roger Dyckmans uitvoerde op een coverfoto. MAGIE!  

Alles was mogelijk, je kon foto’s eindeloos verbeteren en aanpassen – ‘photoshoppen‘ werd een werkwoord. Weg met imperfecties en fotomodellen werden nog mooier. “Photoshop creëert onrealistische schoonheidsidealen!” klonk het achter de schermen “En moeten modellen in reclamecampagnes of modeshoots perfect zijn? Worden we die fake beelden niet beu?

Schermafdruk 2015-02-17 13.00.47Zeker en vast. Cindy Crawford’s lingeriefoto zonder Photoshop ging vorige week de wereld rond en er startte een hele discussie over schoonheid en ouder worden. 

Cindy (49) zag er eerlijk mooi uit en o zo herkenbaar. En wat blijkt, we houden nog meer van haar 

En wat Cindy Crawford kan, dat kunnen wij ook! :-)

We kregen veel enthousiaste reacties van jullie op onze We Are Wifty campagne en op onze mode reportage in de Standaard Magazine. EN herhaaldelijk de vraag of het mogelijk zou zijn om zelf ook eens zo’n fotoshoot mee te maken. Of wij daarvoor kunnen zorgen?

Wel natuurlijk! Om 25 jaar Photoshop te vieren organiseren wij een We Are Wifty fotoshoot ZONDER Photoshop in de studio van glamourfotograaf Roger Dyckmans! Eerlijke fotografie op zijn allermooist!

Ben jij 50+ en wil je eindelijk die mooie glamour foto van jezelf in lingerie? 

Fotograaf Roger Dyckmans

Wifty biedt je de kans om te poseren voor de lens van glamourfotograaf Roger Dyckmans. Hij haalt het mooiste uit elke vrouw!

Jij brengt jouw mooiste lingerie mee, wij zorgen voor accessoires, make-up én een goeie sfeer. 

[typography font=”Lobster” size=”24″ size_format=”px”]Er zijn twee Wifty formules: [/typography] 

1. We Are Wifty – Women over Fifty
Een sfeervolle fotoshoot in lingerie in het gezelschap van andere Wifties met als resultaat een groepsfoto die op Wifty.be gepubliceerd wordt (zoals onze vorige We Are Wifty – Wifty’s Eleven foto – zie bovenaan).
2. I Am Wifty
Een intieme fotoshoot in lingerie in het gezelschap van het Wifty team met als resultaat een foto van jou alleen die privé blijft.

Er is natuurlijk een verschil in prijs, maar je krijgt in beide gevallen een Wifty memoriestick mee met de 5 mooiste foto’s!

Aan jou de keuze! Leeftijd is maar een getal, wij willen de wereld laten zien dat je er goed kan uitzien in lingerie op elke leeftijd!

Wil jij graag Wifty Fotomodel zijn en mooie foto’s hebben van jezelf? Schrijf je in! Stuur een mailtje naar wifty@wifty.be met vermelding Wifty Fotoshoot en laat ons weten welke Wifty Formule je verkiest. Dan krijg je van ons via mail meer uitleg over de prijs, data en locatie.

[typography font=”Lobster” size=”24″ size_format=”px”]Just do it![/typography]

sexy-lingerie-1