De afgelopen 8 jaar hebben we veel bijzondere mensen leren kennen. Zoals Ben Mouling die we graag onze Wifty ceremoniemeester noemen. Ben kan niet alleen goed zingen en dansen, hij organiseert samen met zijn team ook de meest fantastische feesten zoals oa. Retro Sur Mer, Radio Modern en Mardi Gras Festival. In 2019 organiseerden hij samen met Wifty de Oldskool Belgium Party’s overal in Vlaanderen. Lees wat hij van Wifty vindt.
BEN: “Ohlala, 8 jaar Wifty, dat is voor mij:
1️⃣ Wijsheid is het nieuwe zwart, ik kom graag om goede raad bij jullie! (vooral over relaties, jullie denken altijd, been there, done that!)
2️⃣ Iedere vijftiger is ooit twintiger geweest, het is maar hoe je het bekijkt, ik bekijk hen nu ook als vrouwen die ooit new waver, punker of housekikker waren, da’s heel verfrissend!
3️⃣ Niets moet, alles mag, ik kijk er wel naar uit om 50 te worden, het is allemaal wat relaxter
4️⃣ Vijftigers smijten zich gewoon keihard op onze feesten, heerlijk gewoon, niet wachten, direct vollenbak
5️⃣ Wifty schrijft niet alleen voor vijftigers maar vooral over vijftigers, jullie publiek wordt op handen gedragen door jullie, chapeau!
6️⃣ Jullie zijn toch Oldskool, dus liever ‘A Love Affair’ tegenkomen op de dansvloer dan virtueel, gelukkig maar anders mocht ik stoppen met mijn feestjes
7️⃣ Jullie inspireren ons en laten zien dat er nog een heel leven staat te popelen after-fifty
8️⃣ Wifty is vooral de eerste die vijftigers op een rock ’n roll manier benadert ipv bestoft en jullie sturen positive vibes de wereld in, I LOVE IT!”