Van fout beeld omtrent 55-plus gesproken!

Bij Gazet van Antwerpen op Linkeroever hebben ze nog niet helemaal door dat er een hele nieuwe generatie 55-plus is aangetreden. Een generatie die zich nog moeilijk  kan herkennen in dit soort beelden.

Dringend bijstellen beste redactie. Bekijk via volgende link het beeld op Gazet van Antwerpen.  

De titel: “55-plussers beginnen massaal eigen bedrijf” trok meteen onze aandacht. Maar wat was het verdorie flink verslikken toen deze foto erbij stond. Is dit het beste jullie hebben in de lade ’50/55-plus? Komaan zeg.

Beste redactie van Gazet van Antwerpen, doe ons en de vele 55-plussers een plezier en klikt eens voor enkele weken je weg door onze site, Wifty.be . U zal zelf wel merken wat we bedoelen.

En dan hebben het nog niet over alle andere initiatieven zoals bv.:

Menopower van Martine Prenen

The Silver Ones van Filip Lemaître (o.a., ex-Trendwolves)

Lien Degol

Leen Steyaert

B&B Bela Bahia van Cristina Smet de Melo 

en zo vele andere Wifties en Mifties die elke dag illustreren hoe actief, appetijtelijk, ambitieus, inspirerend ze zijn.

THINK AGAIN, beste redacties, marketeers en reclamemensen. Doe eens wat meer moeite en search wat flinker op die groep please.

Het artikel van GVA gaat zo:

“Het aantal 55-plussers dat een eigen zaak begint, is in vijf jaar in ons land met 36% gestegen. Dat blijkt uit een analyse die het Neutraal Syndicaat voor Zelfstandigen (NSZ) heeft gemaakt, op basis van cijfers van het Rijksinstituut voor de Sociale Verzekeringen der Zelfstandigen.

Volgens het NSZ komt dat omdat er door de demografische evolutie meer 55-plussers zijn. Maar oudere starters geven zelf ook aan dat ze als 55-plusser vaak niet meer worden uitgenodigd op sollicitatiegesprekken, waardoor ze zelf maar een bedrijfje beginnen. Andere ouderen durven pas op latere leeftijd de stap naar een eigen zaak te zetten, omdat ze dan al een financiële zekerheid hebben opgebouwd.” (Bron: GVA)

Beste redactie, redacties, marketeers, reclamemensen, zoeken jullie meer input omtrent onze community, bel ons. We helpen u graag verder.

Zonder dank.

Met beste groet,
alle actieve 55+ Wifties én Mifties.