Natuurarts Stef Mintiens

Natuurarts Stef Mintiens

 

Stef Mintiens is natuurarts en ijvert al meer dan 25 jaar voor een gezonde voeding en levensstijl. Hij kijkt met gezond verstand naar de verhalen die over gezondheid & voeding de ronde doen en haalt ze door een sceptische mangel om over te houden waar het écht om gaat.

Nu donderdag 10 november vind je hem op de Boekenbeurs met zijn boek ‘Herbatheek’ én een workshop, ook tijdens de ‘Ladies Night’. We hebben hier 2 gratis tickets liggen voor donderdag, doe mee met de Wifty wedstrijd!

Allen daarheen! Trouwens, als je tegen Stef het magische woord ‘Wifty’ uitspreekt krijg je een knuffel boordevol positieve vibes! ;-)

We laten Stef zelf even aan het woord:

Beste Wifties,

Nu donderdag 10 november is er de veelbesproken “Ladies Night” op de Boekenbeurs .

Er was weer heel wat commentaar:

  • “De tickets zijn te duur”
  • “De vettige snacks zijn te duur”
  • “ Geronimo Stilton is nu ook al een auteur”
  • En natuurlijk het “Swiffers en stofdoeken debacle” van één der uitgevers.

Gelukkig denken wij in oplossingen en niet in kritiek. We zijn blij dat we jullie mogen motiveren om jullie gezondheid zélf in handen te nemen.

Stef Mintiens met 'Herbatheek' @ de Boekenbeurs.

Stef Mintiens met ‘Herbatheek’ @ de Boekenbeurs.

Dus gaan we er een leuke workshop tegenaan gooien.

We zijn er al om 11.30 uur op het “Rode Podium” in hal 4.

En tijdens de Ladies Night zelf vind je ons om 19 uur in het “Atelier” in Hal 3.

Vuur al jullie vragen maar af en ondertussen maken we wat lekkers!

Er zijn twee vrijkaarten voor jullie te winnen dankzij Agora. Stuur een mailtje naar wifty@wifty.be en vertel waarom jij je gezondheid in eigen handen wil nemen.

Ik zie jullie donderdag!

Stef

agora_logo_rood

Het boek HERBATHEEK staat vol waardevolle tips, adviezen, verhalen en lekkere recepten. Op de achterflap lezen we: 

De verantwoordelijkheid voor onze gezondheid wordt vaak doorgeschreven naar anderen. En dat terwijl we de sleutel voor een gezonde geest in een gezond lichaam vooral zèlf in handen hebben. Hoog tijd dus om de oplossing bij onszelf te zoeken! Met dit boek als leidraad is een blakende gezondheid, zonder afhankelijkheid van de farmaceutische en voedigsindustrie, binnen handbereik.

‘Herbatheek’ borduurt voort op waardevolle, vaak eeuwenoude tradities uit de natuurgeneeskunde en maakt ze hip, fris en snel en eenvoudig toepasbaar voor de moderne tijd waarin we nu leven. De verrassende inzichten van de auteur geven je een nieuwe, verfrissende kijk op voeding, genezing en gezondheid.

Auteur Stef Mintiens volgde na zijn studie tandheelkunde diverse opleidingen in Duitsland, bakermat van de natuurgeneeskunde. De kennis omtrent acupuntuur, homeopathie, EAV en Kneipp Hydrotherapie die hij daar vergaarde, gebruikt hij dagelijks in zijn praktijk in Gent.

  • – Heilzame recepten voor elk seizoen
  • – Inclusief handig kruidenoverzicht
  • – Dé handleiding tot een leven in balans