Vorige week vrijdag, tijdens de Nocturne @ de Boekenbeurs 2018, hadden we een panelgesprek op het auteurspodium over ‘midlife, de kracht van het nieuwe ouder worden’.

Dat werd zo boeiend dat we ver buiten onze tijd gingen. Maar dat vond niemand erg, we hadden nog uren door kunnen gaan. We hadden duidelijk een match, ieder op haar/zijn domein midlife expert, en samen sterk.

Wie onze vier boeken leest ziet het volledige plaatje en krijgt een vernieuwende, frisse, entertainende, leerrijke kijk op ouder worden. En de verhalen van anderen zijn heerlijk herkenbaar.

Bedankt Lynn Wesenbeek, Kris Colpaert, Filip Lemaitre en Leen Steyaert, het was fijn om met jullie in een panel te zitten, we moeten dat vaker doen. Bedankt Christina Van Geel, je was een perfecte moderator.

En BEDANKT publiek voor jullie oprechte interesse!

  • Op de foto van links naar rechts: Hélène Van Herck & Ann Lemmens (Midlife KICK, Standaard Uitgeverij), Leen Steyaert (Jouw Menopauzeplan, Van Halewyck), Filip Lemaitre (The Silver Ones, Pelckmans Pro), Kris Colpaert & Lynn Wesenbeek  (50 tinten wijs, Van Halewyck).