Exact twee jaar geleden publiceerden we dit bericht van Brigitte: “Tuurlijk ben ik blij om 58 te mogen zijn! En al zoveel beleefd… drie kinderen gekregen, al een kleindochter erbij, superjeugd gehad waar vriendschappen uit voortkwamen die tot vandaag stand houden, liefde(s) gehad en nog steeds, huizen gebouwd en verhuisd, super en minder superjobs gehad maar wel lekker mijn zin gedaan, mezelf een Duster kado gedaan (want die had ik wel verdiend na drie decennia met tweedehandsjes gereden te hebben), met 57 nog eens een andere wending gegeven aan mijn loopbaan, mijn grote huis omgeruild voor een droomduplex. En de minder fraaie ervaringen, die zitten in een doosje dat ik wel bijhoud, en heel af en toe eens afstof, en dat me laat beseffen dat ik het toe nu toe al heel goed heb gehad. Leve Wifty en op naar de volgende 50!”
❌ Deze week kregen we dit bericht van Brigitte: “Hey Wifty’s, kort na die vorige Wifty bijdrage twee jaar geleden heb ik borstkanker ‘gekregen’… En neen, ik ben er niet bitter van geworden, niet ‘waarom ik nu…’. Het gebeurt nu eenmaal, maar wellicht komen er nog zoveel mooie ervaringen bij, en die borstkanker… tja, die heb ik niet zomaar gekregen, dat weet ik wel zeker, maar het heeft me wel geleerd dat ook dat ‘leven’ is, en ik leef en ik leef, zoals Sam Bettens het ooit zong…” 
❤️ Lieve Brigitte, goed dat je zo positief blijft en het als een opportuniteit ziet om het leven dubbel en dik te omarmen. We hopen samen met jou op een goed herstel en wensen je mooie eindejaarsdagen. Knuffel!