Tranen hebben we al gelachen met de abfab avonturen van Susan in de overgang. Een hilarische en o zo herkenbare blog & vlog over en door vrouwen in de menopauze, gescript en geregisseerd door Monique Manuels en gespeeld door Barbara Sofie van Middelkoop. En hélemaal Wifty, want we nemen dat 50+ zijn aux sérieux maar niet onszelf! ;-)

Susan, koningin van de menopauze, stel je je even voor? 

Susan in de overgang, koningin van de menopauze! :-)

Susan in de overgang, koningin van de menopauze! :-)

 

Hai Wifty, ik ben Susan en ik zit in de overgang. 

Mensen vinden het gek dat ik er zo open over ben. 

Maar van mij mag iedereen het weten, want het is niet mijn eigen schuld. 

Ik heb er niet om gevraagd. Waarom zou ik me er dan voor schamen? 

Precies! 

Niet dus. 

Niet dat ik het heel erg leuk vind, maar ik blijf er maar om lachen, want van grienen wordt het alsmaar erger. 

Het is gewoon een onwijs maffe fase, want ik maak de gekste dingen mee. 

Zoals laatst in mijn tuintje… Rook ik aan een paar plantjes, was ik ineens kleurenblind en ging heel rare dingen doen.  

Zie hier: http://www.susanindeovergang.nl/let-op-phytohormonen-kunnen-uw-leven-ernstig-beinvloeden/

Over al die avonturen ben ik maar een vlog begonnen. (Voor de wifties die niet weten wat een vlog is dat is een blog met video’s.) Iedere week plaats ik een nieuwe video en zo leer je me steeds beter kennen. 

Misschien vind je het ook wel leuk om me te volgen. Ik vind het in ieder geval super gezellig als je dat doet. 

Dag, dag, groetjes van Susan. 

Susan in de overgang’ is bedacht door scenarioschrijfster Monique Manuels: “Ik zit er zelf ook in, maar kan het goed relativeren. Ik vind het een wonderlijke fase en een heerlijk onderwerp om met veel zelfspot naar te kijken. Er zijn genoeg sites waar het onderwerp heel serieus wordt behandeld, maar als je het net zoals ik graag wilt relativeren zit je goed bij Susan. Alle scenes worden door mij bedacht en opgenomen en gespeeld door’ Barbara Sofie van Middelkoop, die haar geweldig gestalte geeft.”

www.susanindeovergang.nl

helene@wifty.be