Eindelijk, het is bijna zover! De meest iconische Britse comedyserie van de jaren 90 maakt een comeback op het witte doek met Absolutely Fabulous: the Movie. Vierentwintig jaar nadat ze voor het eerst op televisie te zien waren zijn diva’s Patsy en Edina excentrieker én Wiftyer dan ooit. Overleven op champagne, wodka, cocaïne en ijdelheid? Ooh my Lacroix! Hun onbreekbare vriendschap en wilde avonturen zijn nóg leuker om naar te kijken.

Absolutely Fabulous: The Movie verschijnt op 21 september in de Belgische bioscopen MAAR zolang kunnen we écht niet wachten!

In samenwerking met het Filmfestival Oostende nodigen we 25 x 2 Wifties uit op de Belgische avant-première van Absolutely Fabulous op woensdag 14 september in Kinepolis Oostende.
  • 19:00 uur: Welkomstdrink
  • 20:00 uur: Introductie tot de film
  • 20:15 uur: Start film
  • 22:00: Receptie

Dresscode: Absolutely Fabulous, Sweetie Darling! 

Ab Fab Wifty

Ab Fab Wifty

Wil jij graag zo’n exclusieve uitnodiging voor 2 personen? Stuur dan voor zondag 4 september 2016 een mailtje naar win@wifty.be en vertel ons wat jouw Ab Fab reden is om erbij te zijn. Laat ons ook weten hoeveel jaar het geleden is dat Patsy en Eddie voor het eerst op televisie te zien waren.

Wij zetten de champagne alvast koud!

Kiss kiss,

Hélène & Ann 

WOENSDAG 14 SEPTEMBER 2016  – KINEPOLIS OOSTENDE – KONINGIN ASTRIDLAAN 12 – 8400 OOSTENDE

Abfab-Wifty-Oostende