“If you have crazy friends, you have everything!”

Met deze quote ben ik het vollédig eens. Héérlijk om prettig gestoorde vriendinnen te hebben. Hoe meer hoe liever!

Nu vervang ik graag friends door Wifties, want afgelopen zaterdag is wéér maar eens gebleken dat ook prettig gestoorde Wifties een zegen zijn!

If you have crazy Wifties, you have everything!

Op de avant-première van onze We Are Wifty campagne kregen onze We Are Wifty modellen en hun vriendinnen de campagne-foto voor het eerst te zien.

Met die We Are Wifty campagne willen we een statement maken tegen alle vooroordelen en foute beeldvorming omtrent vrouwen van 50. Roger Dyckmans fotografeerde 11 Wifties tussen 50 en 60 jaar. Wifty’s Eleven! ;-)

Veel ‘Ooooh!’s en ‘Aaaaaah’s en blozende kaakjes van trots. De sfeer kon niet meer stuk. Al helemaal niet na een paar glaasjes cava en heerlijke gebakjes met véél room.

OLYMPUS DIGITAL CAMERATot groot jolijt maar vaak ook tot groot ongenoegen van de ploeg van de VRT die ons de ganse dag volgde. Op de benedenverdieping van het mooie huis ydde.be probeerde Ineke van de VRT onze gasten quotes te ontfutselen over de menopauze. Terwijl op de eerste verdieping een bende Wifties luidruchtiger en luidruchtiger werd …

Sssssstttt, kan het wat stiller aub? We draaien!” smeekte de regisseur.

En dan werd het stil, héél eventjes maar. Onze Wifties deden heel erg hun best om te fluisteren, maar na een lachsalvo of twee ging de decibelmeter terug in het rood, hahaha!

Het ging van kwaad naar erger, zeker toen Ann Cuyvers van de Erotische Verbeelding haar tas boordevol vibrators en glijmiddeltjes bovenhaalde.

Dat vibrators therapeutisch werken en dat je zo’n glijmiddel als een dagcrème voor je vagina moet gebruiken! Daar kan je niet stil bij blijven…

Wifty Flower Power :-)Toen Eddy – gastheer van ydde.be – bloemen begon uit te delen liep het helemaal uit de hand… Klik op de foto hiernaast :-).

Conclusie? Dat Ann en ik héél blij zijn om elke keer weer zooooooveel positieve, vrouwelijke energie te voelen! Dat is echt bijzonder en o zo mooi.

Vrouwen die plezier maken met elkaar, naar elkaar luisteren, hun wijsheid delen en elkaar helpen…

That’s Wifty!

[highlight]Een uitgebreid fotoverslag over onze avant-première volgt! En over de officiële lancering van onze We Are Wifty campagne snel meer nieuws. We laten jullie ook weten wanneer de VRT reportage over Wifty op televisie komt![/highlight]

Locatie: http://ydde.be