We vroegen jullie om een foto door te sturen in jullie meest color block outfit, om de quarantaine wat op te vrolijken. Hier is het kleurenspel van Ilse!

ILSE: “Mijn kleerkast kreeg kleur vanaf het moment dat mijn dochter is geboren. Daarvoor droeg ik altijd zwart. Ongeveer 18 jaar later hou ik nog steeds immens veel van kleurrijke outfits, ook van prints, van het mixen van vintage en nieuw en van spelen met verschillende materialen en texturen. Ik word er altijd goedgezind van, het kleurt echt mijn dag. En nu, op mijn 54ste geniet ik er meer van dan ooit, heerlijk vind ik dat, vandaar dat ik deze Wifty challenge ook met plezier aanging. Alles uit de kast halen en grenzeloos durven spelen, dat geeft tonnen energie en maakt mij super goedgezind, zeker in deze speciale tijden. Voor wie geïnteresseerd is, meer van mijn kleurrijke experimenten en avonturen zijn te vinden via Styltyger op Instagram.

Veel liefs voor alle Wifties hier en hou jullie kleurrijke vibes zeker niet in!”