LYDIA: “Wauw, wat een leuke pagina toch jullie Wifty Facebookpagina. Ik ben 69 jaar, volgend jaar maart word ik 70, en dat is de eerste keer dat ik denk: zeventigggggggggg!?! Die andere jaren deden me niks, en alsof het zo moest zijn zag ik twee weken geleden voor ik naar Ibiza vertrok jullie Wifty post over Elen Jordano, een prachtige vrouw van 85 die ook op Ibiza woont. En toen verdwenen al mijn zorgen als sneeuw voor de zon, want ik zag die mooie rimpels en ouderdomsvlekken, en die storen niet als je ogen geluk uitstralen. Dankzij jullie voelde ik me 20 jaar jonger tijdens mijn vakantie in Ibiza. Ik heb er zonder na te denken tientallen keren geposeerd voor de camera van mijn man. Heerlijk. 
 
Over geluk uitstralen… dat geluk heb ik 17 jaar geleden ontdekt, na 2 mislukte huwelijken waaraan ik twee prachtige zonen heb overgehouden, twee geweldige schoondochters en 2 schattige kleindochters die me oma-champagne noemen, want ik hou net als jullie enorm van bubbels.
Toen ik 50 was, na mijn 2de scheiding, besloot ik alleen verder door het leven te gaan, dat was hard werken maar het lukte me. Gelukkig bleef ik ondanks alles optimistisch. Maar je beslist niet zelf over je leven, dat doet het lot, en dat was me gunstig gezind. Ik kwam mijn huidige vriend tegen, de broer van een vriendin. Het was geen liefde op het eerste gezicht maar door zijn karakter te ontdekken kwam ook de verliefdheid en na 5 maanden woonden we samen. Er bloeide een wereld voor mij open die ik niet kende… genieten, respect voor elkaar, vrijheid, dankbaarheid en veel geduld. Want je laat je niet zo leuke verleden niet zomaar los, en hij aanvaarde mijn kinderen en kleinkinderen als de zijne. Daarnaast leerde ik een fijne vriendin kennen die me complimentjes gaf, me adviseeerde om me jonger te kleden, me er op wees hoe geweldig het was dat ik groot was, wat ik nooit als een pluspunt zag.
Aan jongere vrouwen wil ik het volgende kwijt: aanvaard je lichaam, als je nog rookt stop er dan mee, dat is me 15 jaar geleden ook gelukt. Geef je partner de vrijheid en neem zelf ook regelmatig een dag voor jezelf. Probeer je partner niet te veranderen, aanvaard ook zijn mindere kantjes. Verzorg je lichaam, laat niets aan je lichaam veranderen, hou gewoon je gewicht wat onder controle, maar aanvaard die rimpels en de dingen die niet meer zo strak zijn. Als ik een rotdag heb denk ik, er zijn ergere dingen. Ik hou van bubbels en die drink ik regelmatig, ik lach graag en ik geniet, ik hou van mensen van alle leeftijden, ik heb een buurvrouw van 81 die mentaal zeker niet ouder is dan ik, ik leer veel van haar.
Ik ben zo blij dat ik Wifty ontdekt heb, soms ben ik wel jaloers op de inspirerende vrouwen die jullie posten, dan droom ik mee weg met hun verhalen. Dank u wel!”