MARTINE (57), gescheiden en mama van 3 geweldige kinderen: Een heftig emotioneel leven, meerdere chronische ziekten resulteerden in een heel zware burn out. Twee vragen die toen heel cruciaal waren: ‘Wie ben ik?’ en ‘Wat heb ik nodig om gelukkig te zijn?’ waren een pittige confrontatie met mezelf. Ik was 50 en had hier nog nooit bij stilgestaan. Pleaser  & perfectionist eerste klas en altijd in de eerste plaats voor anderen bezig. De belangrijkste persoon in mijn leven vergat ik, namelijk mezelf.
Het herstel was een lange weg van jaren, maar kan nu zeggen ik ben hier herboren uitgekomen. Spiritualiteit kwam in mijn leven, heel bewust leven met 2 voeten op de grond.  Ik vertrouw en stem af voor datgene waar mijn hart blij van wordt. En ik neem nu zelf de sleutel van mijn leven, mijn  geluk en gezondheid vast, koppel daar acties aan en ben niet langer afhankelijk van de omstandigheden ,maar creëer mn leven nu zelf.

Ik ben genezen en eindelijk na al die jaren oprecht gelukkig met mezelf.

Vanuit mijn persoonlijk herstelproces aangesterkt met meerdere opleidingen rond verdriet, rouw, stress, burnout en persoonlijke ontwikkeling heb ik van mijn miserie, mijn herstelproces en transformatie mijn missie gemaakt. Op mijn 53ste dan toch nog een carrièreswitch. Ik leer volwassenen  op een gezonde manier met emoties, verdriet en de lastigheden van het leven omgaan. Ikzelf heb mogen ontdekken dat het aanpakken van onderliggend verdriet een heel krachtige motor is om terug voluit te leven vanuit zelfvertrouwen, innerlijke rust, goesting en vrije keuze. 

Anderen inspireren naar een betere levenskwaliteit doe ik met heel veel passie en enthousiasme. Daarnaast werk ik ook samen met een Duits bedrijf  die voor heel kwaliteitsvolle producten zorgt voor gezondheid en beauty en begeleid hierin ook anderen  om een eigen business op te starten en uit te bouwen. Het geeft heel veel voldoening als ik zie hoe iemand terug zijn/haar goesting in het leven terugvindt.

Ik geniet elke dag heel intens van het leven. Een lekkere cappuccino of een theeke, mijn tuintje, m’n kinderen. Een diepgaand gesprek met gelijkgestemde vriendinnen, samen de slappe lach bij een glaasje rosé en eens lekker zot doen. Ik zing al 10 jaar in een popkoor met 40 andere topmadammen – Famuse – en vind het zalig om telkens weer op een podium te staan. De zee voelt als mijn thuis, de zon op mijn huid, wandelen, fietsen, zwemmen, lezen, dansen. Ik heb nog een droom en dat is leren drummen, ooit maak ik hier nog tijd voor.

Ik heb durven kiezen om vanuit mijn hart te leven, dit is wat we hier te doen hebben op deze aardbol, volgens mij en dat is het mooiste cadeau dat ik mezelf kon  geven… dus ik kan het iedereen aanbevelen. Ik voel me oprecht heel gelukkig en kijk uit om dit nog samen te mogen delen met een liefdevolle, bewuste, grijze knapperd.” 😘

www.justinspire.be

https://www.facebook.com/justinspire.be