★ WIFTY’S NIEUWJAARSVRAAGJES ★ Hoe was jouw jaar? Wat zijn je goede én slechte voornemens? En je wensen voor 2020?

MARTINE: “Waarom 2019 onvergetelijk was voor mij? Het jaar startte moeilijk: ik was 64 jaar, werd ontslagen, ik ben alleenstaande, dus werk vinden was de grote uitdaging.
Eind februari is het mij gelukt: receptie en administratie in een hotel: een heel uitdagende job! Daarnaast heb ik in 2019 grote kuis gehouden in ‘mijn leven’. Weet je, iedere dag is een dag, om van te genieten, om positief te zijn, om je niet te laten meeslepen in het alleen-zijn…. Ik heb me voorgenomen om iets te maken van elke dag, ik heb gekozen voor mezelf. Mijn motto : jezelf aardig vinden, doet geen pijn. Ik heb me opengesteld voor nieuwe ontmoetingen en zo kom je onverwachts interessante mensen tegen, die je zonder dat ze het beseffen antwoord geven op zaken waar je je al lang vragen over stelt en plots zijn de bevestigingen daar. Ik voel me goed in mijn vel, ik voel me niet meer eenzaam, want hoe meer je je focust op negatieve dingen, hoe meer je die aantrekt. Ik heb in 2019 ook een boudoir-fotoshoot gewonnen, door toedoen van mijn lieve dochter, en dat heeft me een boost gegeven, een zalig gevoel.”


2020: “Iets maken van elke dag, hopelijk nog veel toffe mensen ontmoeten, me gewoon goed voelen samen met mijn gabbers (mijn honden en mijn poezen), nog veel naar Parijs kunnen gaan, daar ligt mijn hart. Weten dat elke dag een geschenk is, en ik wens iedereen die me nauw aan het hart ligt een goede gezondheid en veel geluk. Ik ga gewoon verder met mijn leven, genieten van wat mijn pad kruist. En als ik ’s avonds zie dat mijn dag meer plussen dan minnen heeft, gelukkig en dankbaar zijn, en anders uitkijken naar morgen, want dan komt er een nieuwe dag.


GOEDE & SLECHTE VOORNEMENS: “Ik denk dat mijn goede en slechte voornemens door mekaar verweven zitten. Genieten van het leven en van de mensen, die mijn leven gedeeld hebben in 2019 en verder samen zalige momenten delen in 2020. Mijn leven is van mij, misschien besefte ik dat te laat, maar het is nooit te laat om te genieten en je leven te leven zoals jezelf wil.”


WENSEN: “Ik wens iedereen een goede gezondheid, een ‘dank je wel’ voor de positieve zaken van de voorbije dag, een glimlach en een positieve gedachte iedere morgen.
En Wifty, jullie zijn onze positieve vibes. Doe zo verder, jullie halen het beste uit ons naar boven!”