Droge ogen, droge huid en droge slijmvliezen stonden in de top 10 na onze Wifty enquête over overgangsklachten. Wifty’s Testteam (14 vrouwen) mocht een heel jaar lang de duindoornbescapsules van Membrasin uitproberen. We vroegen een reactie aan tester Leen.
LEEN: “Ik was vorig jaar lid van Wifty’s Testteam en ik heb een jaar lang de duindoornbesolie capsules getest, ze maken nog altijd deel uit van mijn dagelijkste ochtendroutine. Ik ben echt onder de indruk van de positieve veranderingen die ik heb ervaren. Duindoornbesolie staan bekend om zijn talrijke gezondheidsvoordelen, het is één van de weinige vruchten die van nature omega-7 vetzuren en vitamine A bevatten. Het is een antioxidant en het ondersteunt het herstellend vermogen van huid, slijmvliezen en de ogen. Ideaal tijdens en na de menopauze. Sinds ik deze capsules neem, merk ik een verbetering van mijn algehele welzijn op. Mijn gewrichten voelen soepeler aan, mijn huid ziet er gezonder uit en ik heb een algemeen gevoel van vitaliteit. Al kan dat ook een beetje te maken hebben met mijn nieuw lief! ;-) Ik volg de wijze raad van Wifty, met alle ongemakken die bij de menopauze horen is het van belang om prioriteit te geven aan je gezondheid, alle kleine beetjes helpen. Een aanrader dus!” 
Membrasin is partner van Wifty. We krijgen heel veel aanvragen voor partnerships maar we zijn kieskeurig. We werken alleen samen als we de producten zelf getest en goedgekeurd hebben.