MINA (58) heeft het geluk eindelijk weer aan haar kant. Na zeven shitty jaren staat ze weer vrolijk, optimistisch en altijd goedlachs in het leven. “Ik ben een gelukkige Wifty !”

Wat is het leukste aan 50+ te zijn?
Het leukste aan 50plus is (58 jaar ondertussen!) dat je de 50 ben gepasseerd haha. Alles MOET niet meer zozeer. Je hoeft je niet echt meer te bewijzen op gebied van carrière,  misschien wel op andere vlakken. Ik wil graag mijn zelfgemaakte spulletjes showen en op die manier mijn creativiteit tonen.

Wat is minder leuk aan ouder worden?
Het minst leuke zijn de kwaaltjes. In mijn vorig leven stond ik met een kraam op de markt. Het is een zwaar beroep waardoor ik nu een slechte rug heb. Voor de rest ben ik supergezond… fingers crossed.

Jouw geheim om gezond en gelukkig ouder te worden?
Ik heb geen geheim om gezond oud te worden. Ik moet wel geregeld op mijn lijn letten en dat wil ook zeggen dat ik mijn wijntjes moet laten.

Om gelukkig te blijven? Tja, ik ben zeven jaar ongelukkig geweest doordat ik een verkeerde keuze heb gemaakt na mijn scheiding. Na een huwelijk van 23 jaar ben ik op een foute man gevallen. Vandaag ben ik sinds 3 jaar hééél gelukkig met Eric, en we zijn sinds een jaar getrouwd. Ik heb er een geweldige familie bij gekregen: twee dochters en ondertussen drie kleindochters die ik zo graag zie en de liefde is wederzijds.
Onze grootste passie is onze camper. Zaaaaaalig. Binnen enkele jaren gaan wij op pensioen en willen we samen mooie reizen maken in Europa.

Wijze raad voor jongeren?
Leer een beroep dat je graag wil doen en maak je school af!
Probeer zo lang mogelijk kind te blijven, want de tijd gaat zo snel, geniet van je jeugd …

WIFTY is…
Wifty maakt me blij. Jullie maken ons duidelijk dat we allemaal – op onze eigen manier – er best nog mogen wezen! Dat het leven na je 50 niet gedaan is haha. Dat we écht nog mee tellen in de maatschappij. Ik heb omwille van mijn slechte rug een ander beroep moeten kiezen en ben op mijn 54 (!) terug naar school gegaan. Ik ben nu naaister, doe het rustiger aan …en ben gelukkig!

Dank je wel Wifty dat ik op jullie fantastische site een plekje kreeg met mijn verhaal.
Veel succes voor jullie én voor alle Wifty’s!