Borstkankerpatiënten ondergaan vaak een lange weg van therapieën met lichamelijke en mentale problemen tot gevolg. Daarnaast ervaren ze ook bijkomende kwaaltjes die vaak niet besproken worden, zoals bijvoorbeeld vaginale droogheid, waardoor ze in stilte lijden. 
MonaLisa Touch zet zich in voor het goede doel en doet dit heel graag samen met Wifty!
Door deel te nemen aan ‘De Warmste Week’ van Studio Brussel wil MonaLisa Touch geld inzamelen voor ‘Borstkanker Vlaanderen’. Deze overkoepelende organisatie brengt 15 borstkanker-patiëntenverenigingen samen met als doel het belang van lotgenotencontact te promoten. Aangezien een MonaLisa Touch behandeling uiterst geschikt is voor borstkankerpatiënten, is de link niet ver te zoeken. We willen dat alle vrouwen weten dat er wel degelijk een goede en veilige methode is om vaginale droogheid aan te pakken. 

De MonaLisa Touch® is een niet-chirurgische, niet-hormonale behandeling. Met een lasertoestel worden er fijne gaatjes gemaakt in het slijmvlies van de vagina waardoor de aanmaak van nieuwe weefsel wordt gestimuleerd. Dat nieuwe weefsel is veel gezonder dan het bestaand en zorgt ervoor dat het natuurlijk evenwicht in de vagina zich herstelt.

De behandeling gaat snel, is volledig pijnvrij en kent een langdurig effect. De MonaLisa Touch® laserbehandeling wordt vaak gebruikt als alternatief voor een hormonenbehandeling (bijzonder geschikt voor kankerpatiënten die chemo volgen en heen hormonen mogen gebruiken) of verzachtende crèmes die aangebracht worden in de vagina.

Wat houdt die Warme Actie in? 

MonaLisa Touch organiseert tal van acties, waaronder het veilen van een kunstwerk van kunstenaar William Maes: MonaLisa Touch ART for Life. Daarnaast steunt ook Milo Meskens de actie:
Voor de warmste week schrijft Milo voor de hoogste bieder een song (demo opname)  met thema naar keuze. Dat is nog niet alles, 2 personen kunnen samen met hem backstage op een zomerfestival én je kan bieden op een persoonlijk gesigneerd exemplaar van zijn debuutalbum album dat in februari 2018 uitkomt.

We doen we een warme oproep aan alle Wifties, alle gynaecologen, alle oncologen en alle ziekenhuizen om een donatie te doen zodat we Borstkanker Vlaanderen een hart onder de riem kunnen steken. Het bedrag speelt absoluut geen rol, vele kleintjes maken één groot. 

Hoe doneren? 

Dit kan door een bedrag te storten op het reknr van LasermedicoBE45 4465 6275 0189 met als mededeling ‘Donatie De Warmste week’. Dit kan tem 23 december.

Of door te bieden op onze acties:
ART: https://www.2dehands.be/antiek-art/kunst/schilderijen/monalisa-touch-art-for-life-388139223.html
SONG: https://www.2dehands.be/muziek/overige-muziek/artiesten-bands/monalisa-touch-song-for-life-388414692.html
POPROCK: https://www.2dehands.be/muziek/overige-muziek/artiesten-bands/monalisa-poprock-for-life-milo-388415611.html
ALBUM: https://www.2dehands.be/muziek/overige-muziek/artiesten-bands/monalisa-touch-album-for-life-388416181.html

Meer info: Contacteer MonaLisa Touch: 054/50 40 05
Borstkanker Vlaanderen: http://www.borstkanker-vlaanderen.be/

Alvast héél erg bedankt!

 

* Meer weten over de MonLisa Touch? Check www.monalisatouch.be 

De MonaLisa Touch laserbehandeling kreeg de Europese CE-markering en werd goedgekeurd door de Amerikaanse FDA. Die stellen hoge eisen op vlak van veiligheid en controleren ook of het effect daadwerkelijk wordt bewezen in klinische studies met patiënten.